Genel

Garanti BBVA, sınırları aştı! İzmir ilinin ortasında bulunan bir bina ve arsası 55 milyon TL’den satışa sunuldu!

Ülkemizin önde gelen özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA, sene başından bu yana birçok farklı kategori altında kampanyalar geliştirerek müşteri sayısını arttırmayı başardı. Gıdadan tekstile, elektronik üründen otomatik fatura ödeme talimatına kadar pek çok farklı alanda müşterisine ve potansiyel müşterisine kazandırmayı hedefleyen banka, zorlu ekonomik şartların yaşandığı şu günlerde bütçeleri bir nebze olsun ferahlatmayı başardı.

Geliştirdiği kart kampanyalarının yanı sıra artan nakit ihtiyaçlarına karşı da düşük faizli birçok kredi hizmeti sunan Garanti BBVA, son dönemlerde duyurmuş olduğu emekli promosyonu kampanyaları ile de hizmet kapsamını genişletmeyi başardı.

Mevcut kart ve kredi hizmetlerinden sonra vatandaşlar farklı alanlarda da yardımcı olmaya karar veren Garanti BBVA, bu kapsamda bir yasal e- ihale sitesi ile anlaşma yaptığını duyurdu.

Intengo ile anlaşması kapsamında elinde bulunan icralık gayrimenkulleri ihaleye sunan Garanti BBVA, ilgili gayrimenkullerin fiyatlarını piyasanın oldukça altında belirlediğini bildiri. Banka, yatırım yapmak isteyen tüketiciler için ilgili platform üzerinden bir yeni ihale daha geliştirdiğini duyurdu.

GARANTİ BBVA’DAN GAYRİMENKUL SATIŞI!

Garanti BBVA, Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale geliştirdiğini duyurdu. Yeni ihale kapsamında İzmir ilinde bulunan bir binayı ve arsasını satışa çıkardığını duyuran özel banka, ilgili ihaleye ve satılık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

GARANTİ BBVA SATILIK GAYRİMENKUL İLANININ AYRINTILARI

Garanti BBVA tarafından fiyat teklifine açılmış olan gayrimenkulün toplam kullanım alanı bin 794 metrekare olarak ölçüldü. Banka, gayrimenkul için düzenlenmiş olan ihaleye verilebilecek olan en düşük teklifin 55 milyon TL olduğunu belirtirken, ihale katılım bedelini 2 milyon 200 bin TL olarak açıkladı.

GARANTİ BBVA SATILIK GAYRİMENKUL BAŞVURUSU

Garanti BBVA tarafından düzenlenen ihale için Intengo platformuna üye olup ilgili katılım bedelini yatırdıktan sonra fiyat teklifi verilebilmektedir.