Ekonomi

Garanti BBVA kısa süreli acil nakit ihtiyaçlar için anında 15 bin lira veriyor

Kısa süreli acil nakit ihtiyaçları için 15 bin liralık anında kredi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kampanyası Kredili Mevduat Hesabı olarak duyuruldu.

ANINDA 15 BİN LİRA

Bu kapsamında 15 bin lira talep edildiğinde 30 gün boyunca kullanılabilecek ve faiz oranı yüzde 1,59 olacak. Vergi ve fon tutarı 47,70 lira olurken faiz tutarı da 238,50 lira olacak. Toplam geri ödeme ise 15 bin 286 lira olacak.

AVANS HESAP NEDİR? 

Peki avans hesap yani kredili mevduat hesabı nedir? Bu konu hakkında Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Avans Hesap, acil para lazım olduğunda, hesabınızda para yokken bile acil nakit çekebilmenizi ve ödemelerinizi gerçekleştirmenizi sağlayan, vadesiz hesabınıza bağlı kredili mevduat hesabıdır. Kısa süreli tl nakit (Türk Lirası) ihtiyaçlarınızı karşılamak için hesabınızda yeterli para olmadığında Avans Hesap (Kredili Mevduat Hesabı) limitinizi kullanabilir ve sadece kullandığınız tutar ve gün için çektiğiniz nakit avans tutarının faizini ödersiniz. Üstelik başka hiçbir ücret veya komisyon ödemezsiniz.”

Avans Hesap limitinizden dilerseniz taksitli avans çekerek, borcunuzu küçük taksitlerle ve 12 aya varan vadelerle ödeyebileceğiniz belirtilen açıklamada Avans Hesabınızın bağlı olduğu vadesiz hesabınızda artı bakiye olsa bile mevcut bakiyenize dokunmadan Taksitli Avans Hesap kullanılabileceği vurgulandı.

FAİZ ORANI 

Avans hesap için faiz oranının yüzde 1,59 olduğu belirtilerek 400 TL’nin 4 günlük kullanımı süresince oluşacak KKDF ve BSMV dahil faiz tutarı 1,02 TL olduğu vurgulandı.

BAŞVURU ŞEKLİ 

Avans hesap için başvuru yapacak olan vatandaşlar ise aşağıdaki link üzerinden açılan sayfadaki ‘başvur’ butonuna tıklayarak işlemlerini gerçekleştireceklerdir.

Başvuru ve detaylı bilgi için TIKLAYIN.