Genel

Garanti Bankası’ndan 500 TL hediye: 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak!

Garanti Bankası’ndan açıklama geldi. Banka, resmi internet sitesi üzerinden kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında 500 TL hediye edilecek. 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak olan kampanyanın tüm detayları duyuruldu.

Garanti Bankası tarafından alınan bilgilere göre, şubeye gitmeden müşteri olanlara bireysel kredi kartı başvurusu yapıp, başvuru onaylandığında 500 TL e-ticaret harcamasına 500 TL bonus verilecek. Öte yandan 5.000 TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından da yararlanılabilecek.

GARANTİ BANKASI KAMPANYA DETAYLARI VE KOŞULLARI;

Garanti Bankası kampanyasının detaylarını duyurdu. Banka, detayları şu şekilde açıkladı;

1 – 31 Aralık tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA’lı olan* ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla 20 Ocak’a kadar e-ticaret firmalarında yapacakları tek seferde 500 TL ve üzeri ilk harcamaya 500 TL bonus kazanacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya Garanti Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir.

Kazanılan bonuslar 25 Ocak – 25 Şubat 2023 tarihleri arasında kullanılabilir. Kazanılan bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir.

Kullanılmayan bonuslar 26 Şubat 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 500 TL bonus kazanabilir.

Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları dahil değildir.

Kampanyaya sadece internetten yapılan harcamalar dahildir.

Kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar dahil değildir.

Emekli kampanyasından yararlanmış olan müşteriler kampanyaya dahil değildir.