GündemKamu

Garanti Bankası duyurdu! Kredi kartı alana 3000 TL hediye verecek

Garanti Bankası müşterilerine önemli duyuruda bulundu. Garanti BBVA müşterilerine uygun birçok kredi ve nakit avans fırsatı sağlarken son olarak yeni Bonus Kart müşterilerine özel bir kampanya daha açıkladı.

3000 TL’YE VARAN BONUS

Birçok avantajlarıyla müşterilerinin günlük hayatını kolaylaştıran Garanti BBVA’ya ilk defa üye olacak ve Bonus Kredi Kartı sahibi olacak kişileri büyük bir fırsat bekliyor! Yıl boyunca Garanti BBVA’nın kampanyalarına katılarak, tam 3000 TL’ye varan bonus kazanma fırsatına sahipsiniz. Üstelik tek yapmanız gereken; Garanti BBVA’nın Bonus Kartına hızlıca başvuru yapmak, saniyeler içinde başvurunuzu tamamlayabilir ve kredi kartınız elinize ulaşmadan sanal kart sayesinde alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.

Garanti BBVA’nın sunmuş olduğu bu kampanya, tüm Bonus Kredi Kartlarında geçerliliğini koruyor. Ancak Garanti’nin başlattığı kampanyadan 3000 TL bonus kazanmak istiyorsanız bazı yapmanız gereken şartlar var! Aslında tek bir şart var, Garanti’nin duyurduğu 300’den fazla kampanyadan her ay en az 6 tanesine katılmanız. Eğer her ay 6 kampanyaya katılırsanız toplamda 3000 TL Bonus kazanıyorsunuz.

BONUS KARTI NASIL ALABİLİRİM?

Bonus Kart başvuruları hem online internet bankacılığından hem de Garanti BBVA şubelerinden hızlıca yapılabiliniyor. İster tek tuşla başvuru yapın isterseniz de size en yakın Garanti şubesini ziyaret edin.

Bonus Karta Başvuru Şartı Var mı?
Garanti BBVA’nın Bonus Kredi Kartına başvuru yapmanın hiçbir şartı bulunmuyor. Eğer 18 yaşından büyükseniz; TC kimlik numaranız ve telefonunuzla 30 saniyede başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.