EkonomiGündem

Garanti Bankası duyurdu: 2 GB internet hediye edilecek!

Garanti Bankası tarafından kampanya duyurusu yapıldı. Banka, müşterilerine 30 gün geçerli 2 GB internet hediye edecek. Kampanyanın detayları ve koşulları açıklandı. Garanti Bankası yaptığı açıklamada, Garanti BBVA Mobil’den Türk Telekom Otomatik Fatura Ödeme talimatını ilk kez verecek müşteriler, Türk Telekom’dan 30 gün geçerli 2 GB hediye internet kazanacak. Kampanyaya 31 Aralık tarihine katılım sağlanabilecek.

KAMPANYANIN DETAYLARI VE KOŞULLARI;

30 Haziran – 31 Aralık 2021 Tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’den Türk Telekom Otomatik Fatura Ödeme talimatını ilk kez verecek bireysel müşterilerimiz, Türk Telekom’dan 30 gün geçerli 2 GB hediye internet kazanıyor.
Kampanyadan yalnızca Türk Telekom Mobil bireysel faturalı hat sahibi aboneler yararlanabilecektir.

BIMcell, PTTcell, POcell, Teknosacell, Vestelcell gibi özel GPO tarifelerinde bulunan aboneler, data tarifelerinde bulunan aboneler ve kurumsal faturalı aboneler haricindeki tüm bireysel mobil faturalı aboneler kampanyadan faydalanabilecektir.

Belirtilen koşulları sağlayarak otomatik fatura ödeme talimatını başarıyla veren abonelere kampanya kapsamında 30 gün geçerli 2 GB hediye cepten internet, Türk Telekom tarafından sunulacaktır.

Otomatik fatura ödeme talimatını başarılı bir şekilde verdiğiniz günün ertesi günü ilgili hatta Türk Telekom tarafından SMS ile bilgilendirme yapılacak olup bahsedilen bilgilendirme mesajının ardından kampanya kapsamında sunulan hediye aylık 2 GB internetten yararlanmaya başlayabilinecektir.

Kampanya kapsamında sunulan aylık 2 GB hediye mobil internet hakkının geçerlilik süresi 30 gün olup geçerlilik süresi içerisinde kullanılmayan haklar devretmeyip silinecektir.

Kampanya kapsamında sunulan internet hakkının sona ermesinin ardından, ilgili hatta tanımlı başka bir data paketi ya da kampanya yoksa mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

SMS ile kampanya kapsamında kalan hediye internete bilgisini öğrenmek için Türk Telekom’a KALAN yazıp 5555’e SMS gönderilmesi gerekmektedir. Bu servis faturalı aboneler için 2 saat öncesine kadar olan kullanım bilgilerini içerir.

Her hat kampanyadan sadece bir kez faydalanabilecektir.

Kampanya geçerlilik süresi içerisinde otomatik ödeme talimatını iptal edip tekrar otomatik ödeme talimatı veren müşteriler kampanyadan faydalanamayacaktır.

Kampanyadan sadece 30.06.2021 tarihi itibariyle Garanti BBVA Mobil’den Türk Telekom otomatik fatura ödeme talimatı veren müşteriler faydalanabilecektir. Belirtilen tarih öncesinde herhangi bir bankaya otomatik ödeme talimatı vermiş olan müşteriler kampanya dönemi içerisinde aynı bankaya ait farklı bir karta veya başka bir bankaya talimat verse dahi kampanyadan faydalanamayacaklardır.

Kampanyadan yalnızca 30.06.2021 tarihi itibariyle ilk kez otomatik ödeme talimatı veren müşteriler faydalanabilecektir. Belirtilen tarih öncesinde talimat veren müşteriler, yine belirtilen tarih öncesinde talimatlarını iptal etmiş olsalar dahi kampanyadan faydalanamayacaktır.

Hattı kısıtlanan ve / veya hat dondurma işlemi yapmış müşteriler kampanyadan faydalanamayacaklardır.

Kampanya kapsamında sunulan veri kullanım hakları sadece yurt içi kullanımlarda geçerlidir. Söz konusu data hakkı KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır. Kampanya kapsamında sunulan ücretsiz veri kullanımı yurt içinde Internet APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamaktadır. Türk Telekom internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering ) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin tarife kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanya kapsamında sunulan hizmetler üçüncü kişilere devredilemez, transfer edilemez.

Kampanyanın geçerli olduğu süre içerisinde hat iptali yapan, hattın iptal edilmesine sebebiyet veren, numarasını diğer operatörlere taşıyan ya da kampanya kapsamı dışındaki bir tarifeye geçiş yapan müşterilerimiz kampanyadan yararlanmaya devam edemeyecektir.

Faturalı hattınızdan faturasız hattınıza geçiş işlemlerinde faturalı hattınıza tanımlı hediye internet hakkınız son bulacaktır.