Gündem

Game Of Thrones final mi yapıyor? Sezon finali mi, tamamen mi bitecek?

EFSANE DİZİ TAMAMEN BİTİYOR

7. sezon finali 31 milyon kişi tarafından izlenen Game of Thrones’un (Taht Oyunları) 8. sezonunun başlaması ile herkes yeni bir bölümü heyecanla beklerken dizinin yapımcı şirketi HBO, dizinin tamamen final yapacağını açıkladı.

DÜNYA VE TÜRKİYE’DE EN ÇOK KONUŞULANLARDA…

Dizinin biteceğini duyanlar sosyal medyada diziyi en çok konuşulanlara taşıdı bile. Dünya ve Türkiye’de dizinin finali hakkında teoriler yapılıyor. Bakalım bizi nasıl bir bölüm bekliyor?

HERKESİN KONUŞTUĞU O TEORİ!

Birçok insan Jon Snow’u Demir Taht’ta otururken görmek istiyor ve bunun neden asla yaşanmayacağı da aslında bu sebepten kaynaklanıyor; en azından birçok dizi hayranı kendini buna inandırmış. Fakat Jon en önemli karakterlerden biri olduğu için, son sezonda mutlaka önemli bir şeyler yapacak olmalı. Ak Gezenler’e olan uzun süreli takıntısı göz önüne alındığında, dizi takipçileri herkesi onlardan kurtaracak kişinin Jon olacağını söylüyor, hatta daha fazlası bile olabilir. Açık olmak gerekirse, Jon kendini feda edecek ve Gece Kralı’nın yerine geçecek, Westeros’tan ayrılacak ve yaşayanlara yaklaşmamaları için Ak Gezenleri sonsuza dek gözetim altında tutacak.

Bir yanıt yazın