Spor

Galatasaray,Kayseri’den 3 golle mağlup ayrıldı!

Süper Lig’in 6. haftasında Yukatel Kayserispor’a konuk olan Galatasaray 3-0 yenildi. Galatasaray Lig’de 4 maçtır kazanamıyor. Alanyaspor’a karşı ligin 5. haftasında ilk yenilgisini alan Galatasaray, Süper Lig’de sezona Giresunspor ve Hatayspor’u yenerek başlayan sarı-kırmızılı takım daha sonra oynadığı maçlarda 3 puan alamadı. Kasımpaşa ve Trabzonspor ile berabere kalan cimbom, daha sonra Alanyaspor’a ve Kayserispor’a mağlup oldu.

39. dakikada sağ taraftan Mensah’ın serbest vuruşuyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Thiam’ın sert şutunda top ağlarla buluştu: 1-0

45. dakikada Mensah’ın pasında sağ çaprazda topu aan Emrah Başsan’ın  vuruşunda top uzak köşeden ağlarla buluşuyor:2-0 ve karşılaşmanın ilk yarısını Kayserispor 2-0 önde üstünlükle bitiriyor.

2. yarıda 51. dakikada ceza sahası içerisinde yüksekten gelen topa röveşata yapmak isteyen Thiam’dan seken top Yedlin’den döndü. VAR odasına gelen uyarıyla sonucu izleyen hakem Yaşar Kemal  Uğurlu, topun Yedlin’in koluna çarptığı gerekçesiyle penaltı kararı verdi.

53. dakikada penaltıyı kullanan Thiam, topu Muslera’nın sağından ağlarla buluşturdu: 3-0 Mücadele Yukuatel Kayserispor’un 3-0 galibiyetiyle sona erdi.