GündemSpor

Galatasaray’ın futbolcusu Ozornwafor koronavirüsünden dolayı gözetim altında!

Galatasaraylı futbolcu Ozornwafor,  koronavirüsü nedeniyle gözetim altına alındı. Ünlü futbolcu Ozornwafor, koronavirüsü nedeniyle tüm takımın gözetim altında olduğunu belirtti.

İspanyol ekibi Almeria’ya kiralanan Ozornwafor, koronavirüsü nedeniyle gözetim altına alındığı bildirildi. Genç futbolcu Ozornwafor, koronavirüs sebebiyle bütün takımın kişisel olarak karantinada olduğunu belirtti.

ZOR GÜNLER GEÇİRDİĞİNİ SÖYLEDİ
Brila.net’e konuşan Ozornwafor İspanya’nın zor günler geçirdiğini söyleyerek, “Futbolun yeniden başlamasını çok istiyorum. Bir an önce dışarı çıkıp normal işlerimizi yapabilmeyi diliyorum. Dürüst olmak gerekirse süpermarkete gidip bir şey alamadım. Gittiğimde her şeyin satın alındığını gördüm ve üzüldüm” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın sezon başında Nijerya Ligi takımlarından Enyimba Aba’dan aldığı 20 yaşındaki stoper, Türkiye’de maç oynamadan İspanya 2. Lig ekiplerinden Almeria’ya kiralanmıştı. Eski Beşiktaşlı Guti’nin çalıştırdığı Almeria’da oynayan Nijeryalı, İspanya’da 3’ü lig, 1’i Kral Kupası olmak üzere 4 maça çıkan ve 1 gol attı ve 274 dakika sahada kaldı.