Spor

Galatasaray’dan Transfer Atağı

Yenilenen ve gençleşen kadrosuyla sezona başlayan Galatasaray’da Ocak ayı için transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılılar Fatih Terim’in ‘gençleştirme operasyonu’ ile birlikte geleceği açık, potansiyeli yüksek isimlere yöneliyor.

Galatasaray’da izleme komitesi ile beraber çalışan teknik ekip, kendilerine sunulan futbolcular ile ilgili raporunu yönetime sunuyor. Burak Elmas ve ekibi de bu raporun ardından görüşmelere başlıyor. Bu sezon Galatasary’da hayata geçen ‘gençlik aşısı’ kış transfer döneminde de devam edecek. Scout ekibinin, hem yerinde hem de oyuncu izleme programlarından keşfettiği genç yıldız için harekete geçildi.

Fatih Terim’in de “büyük potansiyel var” dediği futbolcu, 15 yaşındaki genç yetenek Enes Sali için girişimlere başladı. Enes, futbol hayatını Romanya Lig’i takımlarından FC Farul’da  sürdürüyor.

Güncel piyasa değeri 10 bin Euro olan Enes, on numara pozisyonda görev yapıyor, genç yıldız her iki ayağınıda kullanabiliyor olması, etkili pasları ve oyun görüşüyle dikkat çekiyor. Kanda doğumlu Sali’nin kulübüyle sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.