GündemSpor

Galatasaray-Fenerbahçe Derbi Heyecanı Devam Ediyor! İlk 11 Belli Oldu!

Pazar günü oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe derbisinde ilk 11’ler  belirleniyor..Galatasaray ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında karşı karşıya geliyor.

Fenerbahçe’de ilk 11 nasıl şekillenecek?

Sarı-lacivertliler’de Altay Bayındır ve Enner Valencia forma giyemeyecek. Luiz Gustavo’nun durumu ise belirsiz.Fenerbahçe’de kaleyi ise Berke Özer koruyacak.Vitor Pereira’nın üçlü savunma sistemi ile devam etmesi durumunda stoper hattı Tisserand, Min-Jae ve Szalai’dan oluşacak.Orta sahanın merkezinde Mert Hakan ve Sosa, sol kanatta Ferdi, sağ kanatta Osayi-Samuel’in görev yapması, hücum hattının ise Mesut, İrfan ve Berisha’dan oluşması bekleniyor.Portekizli teknik adam dörtlü savunmayı tercih ederse Tisserand’ın yerine Novak sol bekte, Osayi’nin yerine Nazım sağ bekte görev yapacak.

 

Galatasaray’da ilk 11’de kimler oynayacak?

Sarı-kırmızılılar’da ise Arda Turan ve Sacha Boey dev maçta forma giyemeyecek.Galatasaray’ın kalesi Muslera’ya emanet, savunma hattında Yedlin, Nelsson, Marcao ve Van Aanholt görev yapacak.Dörtlünün önünde Berkan ve Cicaldau, on numara pozisyonunda Feghouli, kanatlarda ise Kerem ve Halil’in görev yapması beklenirken, ileri uçta Mbaye Diagne formaya yakın.

Ligin 13.haftasında Pazar günü saat 19.00’da Nef Stadyumu’nda oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Halil Umut Meler yönetecek.