Magazin

Futbolcu Özer Hurmacı, eşi Mihriban Hurmacı’yı darp etti: Sosyal medya kana bulandı!

Almanya doğumlu Türk futbolcu Özer Hurmacı, dün akşam eşi Mihriban Hurmacı’ya uyguladığı şiddet ile gündeme geldi. Instagram hesabı aracılığı ile şiddetin görüntülerini paylaşan Mihriban Hurmacı’ya, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük destek verildi. Mihriban Hurmacı, yaptığı paylaşımlar ile kadına şiddetin saklanmaması gereken bir şey olduğunu, suçluların cezalarını çekmeleri gerektiğini düşündüğünü dile getirdi.

Fotoğraflarını Instagram Hesabından Paylaştı!

Şu an da Bursaspor takımında forma giyen Özer Hurmacı, dün gece eşi Mihriban Hurmacı’ya fiziksel şiddet uyguladı. Kendisini evden zor attığını ifade eden Mihriban Hurmacı, uğradığı şiddetin izlerini Instagram hesabı aracılığı ile kamuoyu ile paylaştı.

Mihriban Hurmacı’nın paylaştığı fotoğraflarda burnundan ve kaşından yaralandığı, iki bölgede de yoğun kan kaybının yaşandığı gözlendi. Evden çıkmadan önce masa ve duvarlara bulaşan kanların da görüntüsünü çeken ve Instagram hesabı aracılığı ile bu görüntüleri de paylaşan Mihriban Hurmacı, ellerine de şiddet uygulandığını kaydetti.

Eşi Özer Hurmacı’dan gördüğü fiziksel şiddetten sonra süreç ile ilgili açıklamalarda bulunan Mihriban Hurmacı, olaydan sonra polis karakoluna ve sağlık kuruluşuna başvurduğunu ancak bu noktalarda kendisine bir pansuman yapılmadığını belirtti. Daha sonrasında kendi imkanları ile özel bir hastaneye gittiğini belirten Mihriban Hurmacı, elinin sargıya alındığını ve kaşına pansuman yapıldığını bildirdi.

Tartışma, Telefon Mesajlarından Çıktı!

Eşi Özer Hurmacı’nın telefonuna başka kadınlardan mesajlar geldiğini ifade eden Mihriban Hurmacı, tartışmanın bu konular üzerine çıktığını bildirdi. Eşine gelen mesajlar ile ilgili sorular sorduğunu belirten Mihriban Hurmacı, daha önce de defalarca psikolojik şiddete maruz kaldığını ancak dün akşam ki tartışmadan sonra eşinin çok sinirlendiğini ve şiddetin boyutunu arttırarak kendisine fiziksel şiddet uyguladığını ifade etti.

“Bunları Saklamak İstemiyorum!”

Uğradığı şiddetten sonra sosyal medya hesabı aracılığı ile paylaşım yaparak, konu ile ilgili kamuoyunu bilgilendiren Mihriban Hurmacı, kadına şiddetin saklanacak bir tarafı olmadığını ve kendi gördüğü şiddeti de saklamak istemediğini ifade etti.

Kanlı görüntülerini paylaşan Mihriban Hurmacı, sosyal medya hesabından eşi Özer Hurmacı’nın Instagram hesabını etiketleyerek “sen bir canavarsın” paylaşımında bulundu.