Spor

Futbol tarihinde bir ilk! Serbest kalma Bedeli 1 milyar sterlin…

Norveç milli takımının da oyuncusu olan genç futbolcu Erling Haaland, gösterdiği üstün performans ile adeta kariyerinin zirvesini yaşıyor. 2022 futbol sezonu başında Almanya takımlarından Borussia Dortmund’dan İngiliz futbol takımı Manchester City’e transfer olan Erling Haaland, hem kendi liginde hem de Şampiyonlar Ligi’nde attığı gollerle büyük sükse yarattı. Norveçli futbolcunun menajerinden tüm dikkatleri üzerine çeken bir açıklama geldi.

Yıldız futbolcunun menajeri Rafaela Pimenta, futbolcusunun genç yaşta olmasına rağmen çok büyük başarılara imza attığını ve her geçen gün performansını arttırdığını belirtti. Menajer Pimenta, “Haaland’ın sponsorlarının toplam katkısını ve imaj değerini de ekleyecek olursak o zaman kesinlikle futbolcunun değeri 1 milyar sterlin olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Yıldız futbolcunun menajeri ayrıca Erling yaklaşık 1 milyar sterline transfer olacak ilk oyuncu olacak açıklamasını yaparken, İngiliz futbol takımı Manchester City ile yeni bir anlaşmanın yapılıp yapılmayacağına dair ise, “Umarım olur! Bugün görüşmek isterlerse mutlu oluruz. Neden olmasın.” şeklinde bir açıklamada bulundu.