Magazin

Fox tv ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinde bomba!

FOX tv ekranlarında yayınlanan reytingleri alt üst eden Kadın dizisi 63. bölümünde yeni olaylarla gündeme oturacak.

Heyecan dolu bir finalle biten Kadın dizisinin bu akşam yeni bölümü ekrana gelecek. Doruk’un sünnet düğünü için son hazırlıkları yapan Sarp polisler tarafından götürülmüş bunu gören çocuklar perişan olmuştu. Kadın yeni bölümde ise heyecan kaldığı yerden devam edecek.

Sarp’ın mahalleye taşınması ile dizinin özellikle son bölümlerinde heyecan iyice arttı. Bu akşamki 63. yeni bölümde ise bu heyecan yerini gerilime bırakacak Şirin ve Bahar aylar sonta karşı karşıya gelecek.

Peki Kadın yeni bölümde bu akşam neler olacak: Doruk’un sünnet düğününe katılan isimlerden biri de Pırıl olacak. Sarp’ın Bahar’ı tercih etmesinden dolayı Bahar’a karşı kin ve öfke dolu olan Pırıl, deyim yerindeyse bu akşam fitilin ucunu ateşleyen isim olacak.

Aylardır Bahar’dan köşe bucak saklanan yasak fotoğraflar gün yüzüne çıkacak. Şirin ile Sarp’ın birlikte oldukları fotoğraflar Pırıl’ın telefonunda çıkacak.

Hala Sarp’a saplantılı bir şekilde aşık olan Şirin ise fotoğrafları Bahar’ın görmesi için elinden geleni yapacak. Ablasının eşi, yani eniştesi ile yasak aşk yaşayan birlikte olan Şirin hiç ummadığı bir olayla karşı karşıya kalacak.

Kocası Sarp’a karşı daha ılımlı ve sıcak davranmaya başlayan Bahar ise o fotoğrafları görünce şok olacak. Şirin’ın boynuna yapışacak olan Bahar okkalı bir tokatla Şirin’den tüm bunların hesabını bir bir soracak.

Doruk’un sünnetine giderken gelen polislerle beraber büyük bir şoka giren Sarp, polislerin onu neden tutukladığını merak etmektedir.

Babalarının polisler tarafından götürülmesine şahit olan Nisan ve Doruk’u ise bu olay derinden etkilemiştir. Ama yanlarında Arif’in olması da en büyük şanslarından biridir. Sünnet hazırlıkları tam gaz devam ederken, Şirin yine ortalığı karıştıracak bir şey bulur ve yine fotoğraf meselesini açığa çıkarır. Pırıl ise bunun sonucunda Bahar’a her şeyi anlatmak zorunda kalır. Neye uğradığını şaşıran Bahar, artık Şirin’in kötülüklerinden bıkmış bir şekilde ondan hesap sorar. Ama Şirin bu tepki karşısında yine uslu durmayacaktır. Ceyda ise beklemediği büyük bir sürpriz ile hayatının en mutlu anlarından birini yaşayacaktır

Bir yanıt yazın