Genel

Ford tutkunlarına kamu bankasından müjdeli haber! 2013 model Ford araç 79 bin TL!

Ziraat Bankası, Intengo aracılığı ile iki yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihaleler kapsamında Ford Transit Connect modele sahip olan iki aracı satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK İCRALIK ARAÇLAR!

Ülkemizin köklü kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası, her dönemde olduğu gibi yeni dönemde de avantajlı kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Sene başından bu yana pek çok farklı kategori altında birbirinden avantajlı kart ve kredi kampanyaları geliştirdiğini bildiren Ziraat Bankası, bu kez de araç piyasasını sallayacak yeni bir kampanya geliştirdiğini bildirdi.

Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinden yapılmış olan açıklamaya göre bankanın Intengo isimli yasal e- ihale platformu ile anlaşmaya vardığı ve bu anlaşma neticesinde de elinde bulunan icralık araçları uygun fiyatlardan satışa çıkardığı bilgisi kaydedildi. Banka, ilgili platform aracılığı ile düzenlemiş olduğu son iki ihaleye ve ihalede yer alan araçlara ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK 2012 MODEL FORD TRANSIT CONNECT!

Ziraat Bankası’nın anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ilk aracın 2012 model Ford Transit Connect olduğu öğrenildi. Manuel vitese sahip olan aracın Diyarbakır’da bulunduğunu belirten kamu bankası, ilgili araç için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedelini 91 bin TL olarak bildirdi. Banka, ihaleye katılmak ve fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, 5 bin 460 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini ifade etti.

ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK 2013 MODEL FORD TRANSIT CONNECT!

Ziraat Bankası’nın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci aracın 2013 model Ford Transit Connect olduğu öğrenildi. Manuel vitese sahip olan aracın Adana’da bulunduğunu belirten kamu bankası, ilgili araç için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedelini 79 bin TL olarak bildirdi. Banka, ihaleye katılmak ve fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, 4 bin 740 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini ifade etti.