Ekonomi

Ford araba sahibi olmak isteyenler için 2021 kampanyası başlattı: Bu meslekten olanlara indirim var!

2020 yılında kamu bankalarının sağladıkları taşıt kredileri nedeniyle pek çok kişi araba sahibi oldu. 2021 yılında araba sahibi olmak isteyenler ise kampanyalı taşıt araştırmaları yapıyorlar. 2021’de ilk kampanya başlatan firmalardan biri FORD oldu. FORD sağlık çalışanları için indirim yapacağını bildirdi. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, 5 Aralık – 8 Ocak tarihleri arasında başvurularını yapması gerekiyor.

Aralık 2020’de pek çok araç firması yıl sonu kampanyasına girdi. 2021 yılında araba sahibi olmak isteyen sağlık çalışanlarına ise FORD güzel haberi verdi. Buna göre şirket, sağlık çalışanları için %3 indirim yapacak.

İşte FORD tarafından yapılan kampanya açıklaması:

Kampanya 5 Aralık – 8 Ocak tarihleri arasında Ford yetkili satıcılarından satın alınacak 0 km, yeni Ford marka Fiesta, Ecosport, Focus,Kuga,Puma, Courier, Connect, Tansit ve Custom model binek&ticari araç alımlarında geçerlidir olup tavsiye edilen perakende satış fiyatı üzerinden 3% indirim verilecektir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Detaylı indirim bilgisi için www.ford.com.tr veya Ford yetkili satıcılarından bilgi alınmalıdır. Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.’nin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı sonlandırma hakkı saklıdır.