Ekonomi

Fiat Egea sıfır modeller için 91 bin lira nakit destek!

Fiat tarafından yeni bir açıklama yapıldı ve Egea modeller için kampanya duyuruldu. Bu kampanya kapsamında 91 bin liraya kadar kredi verilebileceği belirtildi ve bu kredi için faiz oranı yüzde 1,66 ve 48 ay vade olduğu ifade edildi.

Fiat tarafından bu kampanya “Egea Konforuna Sahip Olmak Herkesin Hakkı” sloganı ile paylaşıldı ve yapılan açıklamada kampanyadan ‘’Marka Kasko’’ yaptırılması durumunda faydalanılabileceği vurgulandı.

Ayrıca yapılan açıklamanın devamında Marka Kasko, Axa Sigorta, Türkiye Sigorta ya da Allianz Sigorta’dan yapılan Fiat Kasko ve Ak Sigorta’dan yapılan Fiat Connect Kasko poliçeleri için geçerli olduğu kredi kullanımında oluşacak olan yasal vergiler, istihbarat ücreti ve kredi tahsis ücreti müşterinin aracı hususi ya da ticari kullanımına göre farklılık gösterebileceği bildirildi.

KAMPANYANIN AÇIKLAMASI

Konu ile ilgili olarak bu kampanya hakkında Fiat tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Egea Hatchback 52.900 TL Peşin, Aylık 2.990 TL Taksitle

Kampanyada belirtilen peşinat ve taksit tutarı Egea Ailesi modellerinde 91.000 TL tutarında, 48 ay vade, 1,66% faiz oranı ile kredi kullanımında geçerlidir. Kampanyadan ‘’Marka Kasko’’ yaptırılması durumunda faydalanılabilir. Marka Kasko, Axa Sigorta, Türkiye Sigorta ya da Allianz Sigorta’dan yapılan Fiat Kasko ve Ak Sigorta’dan yapılan Fiat Connect Kasko poliçeleri için geçerlidir. Kredi kullanımında oluşacak yasal vergiler, istihbarat ücreti ve kredi tahsis ücreti müşterinin aracı hususi ya da ticari kullanımına göre farklılık gösterebilir. Fiat ve Koç Fiat Kredi önceden haber vermeksizin kampanya koşullarını değiştirme hakkı saklıdır. Kampanya 02.12.2020-31.12.2020 tarihleri arasında geçerlidir.”