Magazin

Fenomen isimden acı haber: Yanmış olarak cesedi bulundu!

Sosyal medya fenomeni davulcu Handevi Gündoğan’dan acı haber geldi. Gündoğan, sabah saatlerinde evinin bahçesinde ölü olarak bulundu. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Fenomen davulcunun vücudunun tamamen yandığı tespit edildi.

Sosyal medyada çektiği videolarla ünlü olan davulcu Handevi Gündoğan, yaşadığı evin bahçesinde vücudu yanmış şekilde ölü olarak bulundu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Gündoğan’ın vücudunun tamamen yandığı ve yaşamını yitirdiği belirlendi.

EVİNİN ÖNÜNDE ATEŞ YAKTIĞI GÖRÜLDÜ

Handevi Gündoğan’ın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Son olarak saat 02.30 sıralarında evinin önüne yaktığı ateşin başında ısınırken görülen Handevi Gündoğan’ın ölümüyle ilgili polis çalışma başlattı.

Olay nedeniyle çok üzgün olduğunu söyleyen Gündoğan’ın akrabası Neşet Andariman, “Kimseye zararı olmayan çok iyi biriydi. Mahallede sevmeyen yoktu. Biz sabaha karşı ölüm haberini aldık. Cesedi yanık şekilde bahçedeydi” dedi.