Magazin

Fenomen dizi Sadakatsiz’in Asya’sı bikinili pozu ile yürek hoplattı! Cansu Dere düzgün fiziği ile vay be dedirtti!

Geçtiğimiz hafta final bölümü ile Kanal D ekranlarına veda eden Sadakatsiz, yayınlandığı sezon boyunca gündemden düşmemeyi başardı. Ne istediğini bilmeyen bir adamın iki kadının hayatını alt üst ettiği dizi, final bölümü ile şaşkınlık yarattı. Reyting rekorlarını alt üst eden fenomen dizinin oyuncuları da en az dizinin konusu kadar konuşulmayı başardı.

Sadakatsiz dizisinin başrollerinden biri olan eskilerin mankeni şimdilerin oyuncusu Cansu Dere, canlandırdığı Asya karakteri ile seyircinin ilgi odağı oldu. Duru güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile izleyiciden tam not almayı başaran Cansu Dere, dizinin final yapmasının ardından soluğu deniz- kum- güneş üçlüsünün yanında aldı. Ünlü oyuncu, çıktığı tatilde çekildiği pozları Instagram hesabından paylaşarak takipçilerinin beğenisine sundu.

Sadakatsiz’in Asya’sı Tatilde!

Canlandırdığı Asya karakteri ile gönüllere taht kuran Cansu Dere, oyunculuk performansı ve güzelliği ile Kanal D ekranlarının en çok konuşulan oyuncularından birisi olmayı başardı. Caner Cindoruk ve Melis Sezen ile uyumu çok konuşulan Cansu Dere, ağır başlı karakteri ile kadın izleyicilerden destek gördü.

Yoğun bir iş temposunun ardından dizinin final yapması ile birlikte derin bir “oh” çeken Cansu Dere, soluğu tatilde aldı. Sezon yorgunluğunu, denizin keyfini çıkarak geride bırakmaya çalışan Dere, paylaştığı pozlar ile de yürekleri hoplattı.

Kırmızı Bikinili Pozunu Paylaştı!

41 yaşındaki güzel oyuncu Cansu Dere, geçtiğimiz günlerde kırmızı bikinisi ile çekildiği bir pozu Instagram hesabından paylaştı. Düzgün fiziği ile dikkat çeken oyuncu, takipçileri tarafından övgü yağmuruna tutuldu.

Dakikalar İçinde Beğeni Yağdı!

Kırmızı bikinili pozunun ardından bir fotoğraf daha paylaşan Cansu Dere’nin, yine bikini ile poz verdiği fotoğrafına dakikalar içerisinde 100 binin üzerinde beğeni geldi.