GündemSpor

Fenerbahçe’den transfer haberi! Hangi futbolcular gündeme geldi?

Fenerbahçe’de transfer iddiaları sürüyor. Kanat&bek arayan Kanarya için Kim Min-Jae’nin vatandaşı Min-kyu Song ismi ortaya atıldı. Güney Kore liginde J. Hyundai forması giyen 22 yaşındaki futbolcu, sol kanatta görev yapıyor. Sağ kanat içinse Adnan Januzaj gündemde. Socieded’la kontratı bitecek 26 yaşındaki Belçikalı bu sezon 2 gol, 2 asist üretti.

Olimpiakos - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? | NTVSpor.net

Süper Lig’de sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, yeni hocası Vitor Pereira yönetiminde lige iddialı bir giriş yaparken, son haftalarda alınan sonuçlar ise hayal kırıklığı yaratmıştı. Ligin 13. haftasında ezeli rakibi Galatasaray’ı deplasmanda 2-1 mağlup ederek yeniden umutlanan sarı-lacivertliler, devre arası transfer dönemi için çalışmalara hız verdi. Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Vitor Pereira’nın raporu doğrultusunda ocak ayında kadrosuna iki kanat takviyesi yapmak için girişimlere başlarken, iki sürpriz isim gündeme geldi.

İlk isim Min-kyu Song
Fenerbahçe, gündemine ilk olarak Güney Koreli futbolcusu Kim Min-Jae’nin vatandaşı Min-kyu Song’u aldı. Güney Kore liginde Jeonbuk Hyundai forması giyen 22 yaşındaki futbolcu, sol kanatta görev yapıyor.

Listedeki diğer isim Adnan Januzaj

Fenerbahçe’nin sağ kanat için gündemine aldığı isim ise Adnan Januzaj. Manchester United’ın alt yaş kategorilerinde forma giydiği sırada geleceği süperstar adayı olarak gösterilen Belçikalı yıldız, şu anda İspanya La Liga ekibi Real Sociedad’da forma giyiyor.