Ekonomi

Faturası kendi üzerinde olanlar dikkat: 3 güne kadar 150 TL verilecek!

Yapı Kredi’den alınan bilgilere göre otomatik ödeme talimatı veren vatandaşlara fatura takibinden kurtulmaları ve otomatik ödeme talimatı verenlere 150 TL’ye varan puan kazanmaları ile ilgili bilgilendirmede bulunarak kampanya detaylarını duyurdu.

10 TEMMUZ’DA BİTECEK

11 Haziran – 10 Temmuz 2022 tarihleri arasında vereceğiniz, ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, en fazla 100 TL puan hediye! Üstelik talimatınızı kredi kartınızdan vereceğiniz her yeni talimat için ekstra 10 TL, toplamda 50 TL ekstra puan kazanın!

Otomatik Ödeme Talimatı vermek ve bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirmek için Yapı Kredi Mobil İndir butonuna tıklayarak Yapı Kredi Mobil’i akıllı telefonunuza anında indirebilirsiniz.

Bireysel İnternet Şubesi üzerinden Otomatik Ödeme Talimatı vermek için Bireysel İnternet Şubesi butonuna tıklayarak hemen giriş yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’ne giriş için kullandığınız şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum butonuna tıklayarak hemen şifre oluşturabilirsiniz.