Spor

Fatih Terim’den sürpriz açıklama: Bu isimleri istiyoruz!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim bugün transfer çalışmalarıyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Terim tarafından yapılan açıklamada, “İrfan Can’ı, Onyekuru’yu, Muhammet’i istiyoruz. Transfer etmek istediğimiz isimlere Visca da dahil” ifadelerini kullandı. İşte Terim’in maç sonrası yaptığı açıklamalar:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği maçı sonrası flaş açıklamalarda bulundu. Takıma istedikleri oyuncuları açıklayan Terim, “Yönetimimizin elinden geleceğini yapacağına inanıyorum. Hatta elinden gelenin fazlasını yapmasını istiyorum. Evet, İrfan Can’ı, Onyekuru’yu, Muhammet’i istiyoruz. Transfer etmek istediğimiz isimlere Visca da dahil” ifadelerini kullandı.

“Galatasarayların keyfi yerine gelmiştir”

Olmayan imkanları zorlayarak daha iyisi için çalıştıklarını dile getiren Terim, “Transfer konusuna Birçok isim çıkıyor, çoğuyla alakamız yok. Listemizi verdik. Galatasaraylıların bilmesini istediğim bir şey var; çok fazla imkânımız var da yapmıyoruz gibi bir şey yok.” Açıklamasında bulundu.

Bugünkü karşılaşmayı da değerlendiren Teknik Direktör, “Oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Çok iyi oynadılar. Umarım televizyonlarının başındaki tüm futbolseverlerin ve Galatasaraylıların keyfi yerine gelmiştir” ifadelerini kullandı.