Kamu

Farklı şehirlerde çalıştırılmak üzere 253 sekreter alımı yapılacak!

2020’de personel ihtiyacını gidermek isteyen özel şirketler İŞKUR üzerinden personel ilanı yayınlıyorlar. Bu kapsamda farklı şirketler ve farklı şehirlerde çalıştırılmak üzere 253 sekreter alımı yapılacağı öğrenildi. İŞKUR üzerinden yayınlanan sekreter ilanlarına ilişkin detaylar haberimizde…

Şirketlerde sekreter olarak çalışmak isteyen vatandaşları sevindirecek haber Türkiye İş Kurumu’ndan (İŞKUR) geldi. İŞKUR üzerinden sekreter pozisyonu için çeşitli ilanlar yayınlandı. Farklı şirketler tarafından yayınlanan ilanlara başvurularda şirkete göre; en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezun olmak şartı aranıyor. Farklı şehirler için yapılacak olan alımlara başvurmak isteyen vatandaşlar başvurularını İŞKUR üzerinden online olarak yapabilirler. Peki, sekreter olmak için genel başvuru şartları nelerdir?

Sekreter İlanları Genel Başvuru Şartları:

İlanlara başvuru yapacak olan adayların pozisyonlara göre belirlenen özel şartlara haiz olmaları gerekiyor. Ancak adayların genel şartlara da haiz olması gerekiyor. İşte adaylarda aranan genel şartlar:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

Türkiye İş Kurumu ‘na kayıtlı olmak,

Büro içindeki araç ve gereçleri kullanabilecek,

Telefondan randevuları ayarlayabilecek , planlayabilecek.

Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek olmak.

Ekip çalışmasına uygun ve uyumlu,

Diksiyonu düzgün dış görünüşüne özen gösteren

Bilgisayar Kullanmayı Ve Ofis Programları (WORD, EXCEL BİLEN )

Başvuru Detayları

İlana başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki link üzerinden ilanların bulunduğu sayfaya yönlendirilecek ve burada CTRL+F ile arama yapıp SEKRETER yazarak ilanların detaylarına ulaşabilirler.

İLANLARA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.