Magazin

Farah Zeynep Abdullah: “Hem seyrediyorlar hem de durmadan aşağılamak istiyorlar”!

Geçtiğimiz sezonun en güçlü yapımlarından biri olan fenomen dizi Masumlar Apartmanı‘ndan ani bir kararla ayrılan Farah Zeynep Abdullah çarpıcı açıklamalarda bulundu. Diziden ayrıldığı için sürekli olumsuz yorumlara maruz kalan oyuncu uzun süre koruduğu sessizliğini Ayşe Arman’a bozdu.

İsmimi ben de çok seviyorum - Ayşe ARMAN Kişisel Web Sitesi

İnci karakteri projede önemli bir yer kaplıyordu ve Farah Zeynep Abdullah projeden ayrılık kararı alınca dizinin sevenlerinden büyük tepkiler aldı.  Meselenin bu kadar büyütülmesinin sebebini bir türlü anlayamadığını söyleyen Abdullah, “Çok daha ciddi dertlerimiz varken, bu meselenin bu kadar abartılması biraz tuhaf değil mi? Korkunç müsilaj sorunumuz bu kadar konuşulmadı!” dedi.

Projeye başlamadan önce bu konunun konuşulduğunu, dolayısıyla emrivaki bir durumun bulunmadığına dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah, maruz kaldığı hakaret ve beddualar için de şunları söyledi: “Herkes fikrini söylemekte özgür. Fakat en nihayetinde bu benim hayatım, benim kariyerim ve benim tercihlerim.”

Farah Zeynep Abdullah aradığı mutluluğu buldu! | Magazin Haberleri

İnci karakteri projede önemli bir yer kaplıyordu ve Farah Zeynep Abdullah projeden ayrılık kararı alınca dizinin sevenlerinden büyük tepkiler aldı. Konuyla ilgili Abdullah, “Yoo, fikirler tabii ki söylensin ama beddualar, küfürler, hakaretler olmasın ya! Kızdığım şey, vücudum, özel hayatım yetmezmiş gibi, artık hayati kararlarıma bile korkunç yorumlar yapabilme haddini insanların kendilerinde görmeleri… Sürekli bir gaz var ortamda, hem seyrediyorlar, hem de durmadan aşağılamak istiyorlar. Bunun eskiden beri, magazinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Magazin vasıtasıyla sanatçılar; seyircilere, dinleyicilere o kadar “Biz; sizsiz bir hiçiz!’ dediler ki, insanlarda da, “Ne desek hakkımızdır!” algısı oluştu. “Biz” ve “siz” diye bir ayrım yaratıldı… Artık bir zorbalık oldu bu “Biz olmazsak, siz olmazsınız” aşağılaması…” diye konuştu.

Masumlar Apartmanı dizisinin çifti Birkan Sokullu ve Farah Zeynep'in 6 yıl önceki halleri! - Magazin Haberleri

“Birkan ile son projemiz olmayacak”

Dizide çok yakıştırılan ve yakın arkadaşı olan Birkan Sokullu’nun tepkisi sorulunca, “Birkan zaten beni çok iyi tanıdığı yerden, “Sen nasıl mutlu olacaksan, öyle olsun isterim” dedi. Sözlerine devam eden Farah Zeynep rol arkadaşı için duygularını, “Gerçekten çok kötü oldum. Özellikle finaldeki hayal sahnesinde. Sette son günümdü ve “Kayıt” dendiği anda, o tatlı hayal sahnesinde, tam ters bir duygu durumunda, ağlamaya başladım. Kendime gelmemi bekledik hatta  Ekibimizi gerçekten çok seviyorum. Aşırı eğlenebildiğim de bir ekip oldu. Birkan zaten bir bakışla anlaşabildiğim bir insan… Masumlar Apartmanı’nın son projemiz olmayacağından eminim.” diyerek ifade etti.