EkonomiGündem

Faizsiz ihtiyaç kredisi verilecek: Duyuru yapıldı!

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını merak ediyor. ING Bank, resmi internet sitesi üzerinden faizsiz ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. ING Bank’ın kampanyasından yararlanmak isteyenlere başvuru detayları açıklandı. Banka tarafından yapılan açıklamada, ING Mobil’den ING’li olan kişilere 5.000 TL’ye kadar faizsiz ihtiyaç kredisi verileceği belirtildi.

ING Bank tarafından 5.000 TL’ye kadar faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. Banka açıklamasında ”5.000 TL’ye kadar 3-6 ay vadede faizsiz, 10.000 TL’ye kadar 3-12 ay vadede %0,99 faiz oranı fırsatıyla sigortalı ihtiyaç kredisinde siz de ilk 5000 kişiden biri olun bu fırsatı kaçırmayın” ifadelerini kullandı.

Yeni ING müşterisi olanlar için Hoş Geldin Kampanyası koşulları

İlk kez ING müşterisi olan 5.000 TL’ye kadar 3-6 ay vadede faizsiz, 10.000 TL’ye kadar 3-12 ay vadede %0,99 faiz oranı fırsatıyla ilk 5000 kişi kampanyadan yararlanabilir.

Bu kampanya haricinde yeni müşteriler için 3-36 ay vadede, aylık akdi faiz oranları %1,74 ile %3,39 arasında olacak şekilde belirlenmiştir ve ödeme performansınıza göre değişiklik gösterir.

Yeni müşteri ihtiyaç kredisi kampanya faiz oranları sadece Kredim Güvende Hayat Sigortası ile kullanılan kredilerde geçerli olur. Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının %0,5’i olup kredi tahsis ücreti üzerinden %5 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) alınır.

Kampanyadan yararlanmak isteyen yeni ING’li olacak müşterilerimiz, ing.com.tr “Hemen Başvur” adımından, kredi başvuru formunu tamamlamanızın ardından ING Mobil’den müşteri temsilcimiz ile görüşerek kimliğinizi teyit edebilir ve kredinizi kullanabilirsiniz. Bu işlem için yeni kimlik kartınızın bulunması gerekir.

Yeni müşteri kampanyalarımızdan, 31 Mart 2022’ye kadar yararlanabilirsiniz.

ING kampanya koşullarını değiştirme, gerektiğinde kefil ve gelir belgesi talep etme ve uygun görmediği kredi başvurularını onaylamama hakkına sahiptir.