Editörün SeçtikleriGündemMagazin

Fahriye Evcen’den Hamilelik Pozu! Beyaz Bikinisi Ve Belirginleşen Karnı İle Objektiflere Poz Verdi!

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan ve rol aldığı “Yaprak Dökümü” isimli dizi ile yıldızı parlayan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, üzerinden yıllar geçse de “Necla” karakteri ile anılmaya devam ediyor. Duru güzelliği, ağırbaşlı hareketleri ve sempatik tavırları ile magazin basını tarafından yakından takip edilen Fahriye Evcen, şu sıralar özel hayatı ile de gündeme geliyor.

“Çalıkuşu” isimli dizinin setinde tanıştığı ve bir anda aşk yaşamaya başladığı yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile 2017 yılında hayatını birleştiren ve üzerinden 5 yıl geçmiş olsa da düzenledikleri düğün organizasyonu ile hala konuşulmayı başaran Fahriye Evcen, 2019 yılında ilk çocukları Karan’ı kucağına aldı. Hamilelik sürecinde ve doğum sonrasında çocuğunun bakımı sebebi ile setlere ara veren Fahriye Evcen, sonrasında bir dizi için setlere geri döndü.

Doğumdan sonra ilk kez bir dönem dizisi ile ekranlara dönen ve izleyici ile hasret gideren ünlü oyuncu Fahriye Evcen, diziden ayrıldıktan sonra ailesi ile vakit geçirmeye devam etti. Geçtiğimiz haftalarda magazin basınına ve hayranlarına müjdeyi veren Fahriye Evcen, ikinci çocuğuna hamile olduğunu açıkladı.

Hamilelik haberi ile yakın çevresini ve takipçilerini oldukça sevindiren Fahriye Evcen, geçtiğimiz günlerde boşanma iddiaları ile gündeme geldi. Konuya ilişkin açıklama yapmayı eşi Burak Özçivit’e bırakan kendisi ise oğlu ile tatil yapmaya devam eden Fahriye Evcen, Instagram hesabından yeni fotoğraflar paylaştı. Evcen’in paylaşımları sosyal medya kullanıcıları tarafından çok beğenildi.

3,5 AYLIK HAMİLE!

İkinci bebeğini kucağına almak için sabırsızlanan güzel oyuncu Fahriye Evcen, şu an 3,5 aylık hamile.

BİKİNİLİ POZLARI OLAY OLDU!

Ailesi ile birlikte tatilde olan Fahriye Evcen, Instagram hesabından yeni fotoğraflar paylaştı. Beyaz bikini üstü, beyaz şortu ve üzerine giydiği mavi gömleği ile dikkatleri üzerine çeken Evcen, belirginleşen karnı ile de ilgi odağı oldu.

“ÇOK GÜZELSİN FAHRİYE!”

Bir sosyal medya kullanıcısı Fahriye Evcen’in hamilelik pozuna “çok güzelsin Fahriye” yazarak, beğenisini dile getirdi.