GenelKültür SanatMagazin

Fahriye Evcen ve Barış Arduç’u buluşturan sürpriz proje!

Fahriye Evcen hem güzelliği hem de oyunculuğu ile sektörde aranan isimlerden biri ancak uzun süredir bir projede yer almıyordu. Hayranlarını sevindirecek haber nihayet geldi..

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen uzun bir aradan sonra yeni bir diziyle ekrana dönüyor. Alparslan adlı dizide Fahriye Evcen, Barış Arduç ile partner olacak. Yaprak Dökümü, Çalıkuşu, Kurt Seyit ve Şura, Ölene Kadar gibi dizilerde başrol oynayan ünlü oyuncu Fahriye Evcen uzun süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Burak Özçivit’le evli olan Evcen, oğlu Oğlu Karan’a hamile kaldıktan sonra dizi setlerine çıkmama kararı almıştı. Hal böyle olunca hayranları da yeni projeyi merakla bekliyordu.

Biz bu güzel haberi alır almaz Fahriye Evcen Twitter’da TT oldu tabii!

Bu haber gündeme bomba gibi düştü ve yeni projesiyle hayranlarını sevindiren Evcen Twitter’da TT oldu. Dizide Sultan Alp Arslan’a hayat verecek olan Arduç ise hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başlamış. Dizi TRT ekranlarında yayınlanacak ve Uyanış Büyük Selçuklu’nun da yapımcılığını üstlenen Akli Film tarafından çekilecek.

Türklere Anadolu’nun kapılarını aralayan büyük bir han olacak dizinin başrol oyuncusu Barış Arduç Alparslan olacak. Daha önce “Kuzgun” ve “Kiralık Aşk” dizilerinde rol alan Barış Alduk, 9 Ekim 1987 tarihinde İsviçre’de doğdu ve şu anda 34 yaşında. Barış Arduç, Ayla Algan’dan performans eğitimi aldıktan sonra sektöre girdi ve oyunculuk kariyerine Beni Merak Etme, Bugün Saray ve Racon: Ailem İçin dizileriyle başladı. Barış Arduç ve Gupse Özay sevgilidir. Baruş Arduç 1.82 metre boyunda ve 78 kilodur.