Magazin

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftinden ayrılma iddialarına ilişkin ilk açıklama bugün geldi: “Bizi rahat bırakın!”

Kanal D ekranlarından yayınlanan Çalıkuşu isimli dizinin setinde tanışan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti, 9 yıl önce aşk yaşamaya başlamıştı. 2017 yılında ilişkilerini resmileştiren Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti, nikah masasına oturmuş ve hayatlarını birleştirmişti. Şimdilerde ikinci çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftinin evlilikleri üzerinde kara bulutların dolaştığı ve çiftin ayrılma kararı aldığı iddia edildi.

İKİNCİ KEZ EBEVEYN OLMAYA HAZIRLADIKLARINI MÜJDELEMİŞLERDİ

Öte yandan şimdilerde ayrılık haberleri ile sıkça gündem olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftinin geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne ve baba olacakları öğrenilmişti. Haberi Bodrum’da tatildeyken veren Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftinden ilk açıklama Fahriye Evcen’den kameraları karşısında görünce; “Biz de yeni öğrendik. İnanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan’a bile söyleme fırsatımız olmadı. ‘Kız mı olsun, erkek mi olsun?’ modunda değiliz. Sağlıklı vatana, millete hayırlı evlat olsun, yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım” ifadeleriyle gelmişti. Fahriye Evcen, bu kez boşanma iddialarına yanıt verdi.

AYRILACAKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ; YANIT GECİKMEDİ

Geçtiğimiz günlerde bazı magazin sitelerine göre, Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftinin arasına koronavirüs soğukluğu girdi. Koronavirüs nedeniyle evleri ayırdığı öğrenilen Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftinin bu dönemde bir tartışma yaşadığı, hatta tartışmaya Burak Özçivit’in annesinin de dahil olduğu ve Burak Özçivit’in eşi Fahriye Evcen ile annesi arasında yaşanan tartışmadan sonra evi terk ettiği iddia edilmişti. Bugün teknede birbirilerini öpücüklere boğarken fotoğraf paylaşan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti, fotoğrafın üstüne; “Artık saçmalamayın, bizi rahat bırakın! Herkese sevgiler” notunu düştü. İlk paylaşımı Burak Özçivit yaparken, Fahriye Evcen de fotoğrafı kendi profiline ekledi.