Genel

Fabrika çalışanları için resmen duyuruldu: Başlıyor!

Pandemi sürecinde aşılama çalışmaları devam ediyor. Bugün bu kapsamda açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca peş peşe güzel haberleri verdi. İşçi ve memurların tamamı için aşı randevularının başladığını müjdeleyen Bakan Koca, fabrika çalışanları için de önemli bir duyuruda bulundu.

Türkiye’de aşılama çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Bakan Koca çalışanları ilgilendiren önemli duyurularda bulundu. Resmi twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Bakan Koca, organize sanayi bölgelerinde mobil ekipler ile yerinde aşılama uygulamasının başlayacağını söyledi.

Bakan Koca tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadeler kullanıldı:

İŞÇİ VE MEMURLARIN TAMAMI için yarın yeni bir gün başlıyor. SGK kayıtlı tüm çalışanlar… YARIN İLK İŞİMİZ aşı randevusu almak olsun!

Üretimin devamlılığı ve güvenliği için organize sanayi bölgelerinde mobil ekiplerimizle yerinde aşı uygulamasına başlıyoruz. Çarklar dönmeye devam edecek. Bu güce güvenin.

Aşı randevusu nasıl alınır?

Aşı randevusu almak için ALO 182’yi arayabilirsiniz. Ayrıca MHRS internet adresi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve oluşturulan şifre ile randevu alınabilir.