EkonomiGündem

EYT’lilere özel promosyon açıklaması: Emekli maaşına ek 7500 TL verilecek!

Emeklileri ilgilendiren bir açıklama geldi. EYT kapsamında emekli olan vatandaşlara açıklama yapıldı. Denizbank tarafından başlatılan kampanya detayları tek tek duyuruldu. Buna göre, EYT kapsamında emekli olanlara 7500 TL’ye kadar promosyon verilecek.

Emekli maaşını DenizBank’a taşıyanlara 5 bin TL promosyon verilecek. EYT kapsamındaki emeklilere ise 7500 TL’ye kadar promosyon verileceği bildirildi. DenizBank tarafından yapılan açıklamada, EYT kapsamındaki emeklilere otomatik fatura ödeme talimatına karşılık 7.500 TL’ye varan promosyon fırsatı sunulduğu vurgulandı.

EYT’LİLERE ÖZEL PROMOSYON KAMPANYASI DETAYLARI;

Standart promosyon ödemesi emekli maaş tutarı dikkate alınarak yapılacaktır.

EYT’lilere özel 7.500 TL ye varan promosyon ödemesi, fatura talimatına ek olarak ödenecektir.

Emekli maaşınızı şubelerimize gelmenize gerek kalmadan Mobil Bankacılık uygulamamızdan veya e-devlet üzerinden bankamıza aktarabilir, standart promosyon başvurusuna Mobil Bankacılık ve 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü vererek dahil olabilirsiniz.

EYT’lilere özel 7,500 TL’ye varan promosyon fırsatından faydalanmak için 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü ve 1 otomatik fatura talimatı vererek promosyon kampanyasına dahil olabilirsiniz.

Standart Promosyon Kampanyası: 01.11.2022 -31.12.2023 arası emekli maaşını Denizbank’a devir etmiş emekli maaş müşterileri için geçerlidir.

EYT’lilere özel 7.500 TL ye varan Promosyon Kampanyası : 01.02.2023 ‘ten sonra emekli olmuş, maaşı Denizbank ‘a aktarılmış emekli müşteriler için geçerlidir.

Promosyon bedeli peşin olarak hesabınıza yatırılacaktır.

Fatura talimatının 3 yıl taahhüt süresinde iptal edilmesi veya 3 ay üstü üste otomatik ödenmemesi durumda kıstalyevme hesabı yapılarak kalan süre promosyon ceza tutarı hesabınıza borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya 31.12.2023 tarihine kadar geçerlidir. DenizBank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.