EkonomiGündem

Evine doğal gaz, elektrik faturası gelenler dikkat: Para verilecek!

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Yapı Kredi’den alınan bilgilere göre elektrik, doğal gaz ve su faturası gibi fatura ödemelerinde otomatik ödeme talimatı veren vatandaşlara kampanya sunulduğu açıklandı.

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden 11 Nisan – 10 Mayıs 2022 tarihleri arasında hesabınızdan veya kredi kartınızdan vereceğiniz, ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, en fazla 100 TL puan hediye vereceğini duyurdu.

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI

Otomatik Ödeme Talimatı vermek ve bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirmek için Yapı Kredi Mobil İndir butonuna tıklayarak Yapı Kredi Mobil’i akıllı telefonunuza anında indirebilirsiniz.

Bireysel İnternet Şubesi üzerinden Otomatik Ödeme Talimatı vermek için Bireysel İnternet Şubesi butonuna tıklayarak hemen giriş yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’ne giriş için kullandığınız şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum butonuna tıklayarak hemen şifre oluşturabilirsiniz.