EkonomiGenel

Evinde internet kullanan herkes için açıklandı: Sadece tek seferlik 21 TL ödeyeceksiniz!

Evinde internet kullanan herkes için açıklama geldi! Evdeki interneti için Türk Telekom’u tercih edeceklere limitsiz fiber internet çok uygun fiyatlarla bağlanabilecek. Üstelik 3 Ay Bedava kampanyası kapsamında ev internetiniz 3 ay boyunca bedavaya gelecek. İşte detaylar…

31 Aralık 2022’ye kadar ev interneti için Türk Telekom’u tercih edenler kampanyadan yararlanabiliyor. Ancak kampanya için sunulan en büyük şart 24 ay taahhüdün bulunması. Bunun dışında diğer koşullar ise şöyle:

Kampanyadan bireysel yeni müşterilerimiz 24 ay taahhüt vererek yararlanabilir.

Kampanya fiyatları ilk üç ay ücretsiz, kalan 21 ay boyunca indirimli her şey dahil fiyatlar olup taahhüt süresi sonunda seçilen paketin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir.

Alo Paket erişimi ile internet bağlantısı tercih edildiğinde, Alo Paket aylık sabit ücreti (24 TL), 3 Ay Bedava Kampanya kapsamında ilk üç ay ücretsiz ve kalan 21 ay boyunca aylık 12 TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir.

Kampanya süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Sabit telefon hattı olmayan abonelerin başvurularında bir defaya mahsus olarak alınan 21 TL (vergiler dahil) ALO Paket Bağlantı Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir.

Türk Telekom sabit telefon hattı olan abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 21 TL (vergiler dahil) ALO Paket Geçiş Ücreti, kampanya kapsamında 13 TL’dir.