Ekonomi

Ev alacaklara kamu bankasından Sarıpanjur Konut Kredisi ile nakit destek

Kamu bankası Vakıfbank tarafından Sarıpanjur Konut Kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya ile ev alaca olan vatandaşlara nakit destek sağlanacağı ve bu kredi için 120 ay vade imkanı sağlandığı belirtildi.

HAYAT SİGORTASI ZORUNLU

Uygun faiz oranları sunulduğu belirtilen açıklamada eşit taksitli, eşit anaparalı, artan taksitli ve azalan taksitli alternatif planlar sunulduğu belirtildi. Ayrıca yapılan açıklamada kampanyanın yeni konut alımları için geçerli olduğu belirtilerek kredili hayat sigortasının zorunlu olduğu ifade edildi.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Çağrı merkezi üzerinden veya banka şubeleri üzerinden başvuru yapılabileceği belirtilen açıklamada çağrı merkezi üzerinden başvuru hakkında “444 0 724 no.lu VakıfBank Çağrı Merkezi numarasını arayarak 5- “Başvuru İşlemleri” menüsündeki 2- “Kredi Başvuru” seçeneğinden 1- “Konut Kredisi Başvurusu” menüsü aracılığıyla başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.” denildi.

FAİZ ORANI YÜZDE 1,49 

Konut kredisi kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlandığı belirtildi ve kredi limitinin 10 bin ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişebileceği faiz oranının yüzde 1,49 olduğu kredi tahsis ücretinin ise kredi tutarı üzerinden yüzde 0,5 oranında olacağı vurgulandı.

FAİZ MALİYET TABLOSU

Vakıfbank tarafından sunulan Sarıpanjur Konut Kredisi kampanyası kapsamında faiz maliyet tablosu ise şöyle oldu:

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.