Personel Alımı

EÜAŞ tarafından personel alımına ilişkin duyuru!

Elektrik Üretim Anonim Şirketi tarafından geçtiğimiz günlerde personel alım ilanı yayınlanmıştı. Bugün EÜAŞ tarafından, 150 kişilik daimi işçi alımı için Türkiye İş Kurumunca gönderilen listeler arasından çekilen noter kurası neticesinde sözlü mülakat sınavlarına katılmaya hak kazanan asıl adaylar için sözlü mülakat sınav tarihi açıklandı.

EÜAŞ tarafından personel alımına ilişkin yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

Neticesinde sözlü mülakat sınavlarına katılmaya hak kazanan asıl adaylara sözlü mülakat sınavları 17-18 şubat 2021 tarihlerinde yapılacak olup, sınavların başlangıç saati 09.00’dur.

Sözlü mülakat sınavları mesleki bilgi ve becerileri içerir konulardan yapılacak olup, adayların sözlü sınava giriş tarihlerine ilişkin bilgiler aşağıdadır. adayların sınava gelirken getirecekleri belgeler;

1) öğrenim belgesi aslı veya okul çıkış belgesi aslı ve 1 adet fotokopisi

2) nüfus hüviyet cüzdanı aslı ve 1 adet fotokopisi 3)öncelik belgesi olan adayın öncelik belgesinin aslı ve 1 adet fotokopisi

Türkiye Çalışma İş Kurumu tarafından yayınlanan işgücü ilanında belirtilen ve şirketimize sunulacak belgelerde aranılan şartları taşımadığı veya gerçeğe aykırı belge verdiği tespit edilen adaylar sınava alınmayacak, sonradan bu durumu tespit edilen adayların ise sınavları ve yapılmış ise atamaları geçersiz sayılacaktır.

Adayların sınava gireceği tarih, saat, sınav adresi bilgileri aşağıda belirtilmiş olup; belirtilen tarih, saat ve yerde istenilen belgelerle birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir. Adayların sınavlar için yapacakları yol, konaklama vb. masrafları kendilerine aittir.

Adayların dikkatine: kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak yönetmeliğin 16. maddesi gereğince bu duyurumuz tebliğ niteliğinde olup; adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.