Magazin

Esra Erol’un Programında “Canımı verdim, canımı aldı!” İsyanı

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında ilginç bir olay yaşandı. Eşine böbreğini veren Maviş Erdoğan eşinin, en yakın arkadaşı C.A.'nın eşiyle kaçmasının üstüne isyan etti. Detaylar haberimizde..

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında ilginç bir olay yaşandı. Eşine böbreğini veren Maviş Erdoğan eşinin, en yakın arkadaşı C.A.’nın eşiyle kaçtığını söyledi. Canlı yayında eşine çağrıda bulunan Maviş Erdoğan, böbreğini geri istedi. Eşi tarafından aldatılan Maviş Erdoğan aldığı yanıtla bir kez daha yıkıldı.

EN YAKIN ARKADAŞININ EŞİYLE KAÇTI!
Eşinin böbreğiyle hayata tutunan Ahmet Erdoğan, en yakın arkadaşı C.A.’nın eşi A.A. ile kaçarak kendisine böbreğini veren eşini ve çocuğunu terk etti. Tek böbreğiyle yaşam mücadelesi veren ve birçok sağlık problemleriyle başa çıkmaya çalışan Maviş Erdoğan ise soluğu Esra Erol’da programında aldı.

CANLI YAYINDA BÖBREĞİNİ GERİ İSTEDİ!
Böbreğini verdiği eşinin ihanetiyle sarsılan genç kadın Esra Erol’un programına katılarak eşine “böbreğimi geri ver” çağrısında bulundu. Yayına bağlanan eşi Ahmet Erdoğan ise “vermeseydin” diyerek izleyicileri şoke etti. En yakın arkadaşının eşi olan A.A. ile ilişkilerini doğrulayan Ahmet Erdoğan izleyicinin büyük tepsini çekti. Tek böbreğiyle yaşam mücadelesi veren ve 11 yaşındaki oğluyla ortada kalan Maviş Erdoğan ise, “Canımı verdim, canımı aldı” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Bu ihaneti sindiremediğini söyleyen genç kadın “böbreğimi nasıl verdiysem öyle de geri istiyorum” diyerek isyan etti.