Magazin

Esra Erol’un programına katılan Esra K. koronavirüs çıktı! Peki ünlü sunucunun sağlık durumu nasıl?

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programında Esra K. 4 aylık bebeğinin babası komşusu çıkınca sevinmesiyle bir anda Türkiye'nin gündemine gelmişti. Program sonrası kadın sığınma evine yerleştirilen Esra K.'nın koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Yaşanan gelişme sonrası sunucu Esra Erol'un ise büyük panik yaşadığı ifade edildi. 

Geçtiğimiz haftalarda ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programına katılan Esra K. 4 aylık bebeğinin kendisinden yaşça büyük olan komşusundan olduğunu söylemişti. Programda yapılan DNA testinde bebeğinin babası komşusu çıkınca sevinmesiyle bir anda Türkiye’nin gündemine gelen Esra K. İstanbul’dan Aydın’a döndü.

Memleketi Aydın Nazilli’ye gelişinde polis merkezine götürülen ve ifadesi alınan Esra K.’ye, yerleştirildiği sığınma evinde Kovid-19 testi yapıldı. Test sonucu pozitif çıkan Esra K., hastanede tedaviye alındı. Esra K. ile temas eden sığınma evindeki 2 personelin ise evde karantinaya alındığı öğrenildi. Esra K.’nin kızı ise devlet korumasına alındı.

ESRA EROL’UN DURUMU NE?

Öte yandan Esra K.’nın koronavirüse yakalanmasının ardından Esra Erol’un programında çalışan ekipte panik başladığı öğrenildi. Program ekibi ve ünlü sunucunun son durumu henüz bilinmiyor.

NE OLMUŞTU?

Esra Erol’un programındaki skandal Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşmüştü. 4 aylık bebeğin, resmi babasından değil, komşudan olduğu ortaya çıkmıştı. DNA sonuçlarından sonra eşini aldatan annenin, “Allah’ıma çok şükür, biliyordum zaten” sözleri tepki çekmişti. Esra K. yaşananlardan sonra sığınma evine yerleştirildi.