Magazin

Esra Erol’dan ağızları açık bırakacak paylaşım geldi; “Bunlar kardeş mi, ikiz mi?” Böylesi benzerlik pes doğrusu…

ATV ekranlarından yayınlanan Esra Erol’da programı ile gündüz kuşağının güçlü isimleri arasındaki yerini bu sezon da alan ünlü sunucu Esra Erol, geçtiğimiz gün bir sosyal medya paylaşımı gerçekleştirdi. O paylaşımda yer alan bir detay ile tüm takipçilerini şaşırtan Esra Erol, fotoğrafına ilginç yorumlar da aldı. Öte yandan ünlü sunucunun fotoğrafta kardeşi ile olan benzerliği bir hayli dikkat çekti.

FORMAT DEĞİŞİKLİĞİNE GİTMİŞTİ

Daha önce sunduğu evlilik programları hafızalara kazınan Esra Erol, pek çok ekran aracılığıyla evlilik programı sunmuş ve gündüz kuşağı izleyicisinin gönlünde taht kurmuştu. Ancak, evlilik programları geçtiğimiz yıllarda Radyo Televizyon ve Üst Kurulu (RTÜK) tarafından yasaklandı. Bu yasaklamanın ardından başka bir format ile seyircisinin karşısına çıkmaya başlayan Esra Erol, ATV ekranlarındaki yerini bu kez Esra Erol’da programı ile almaya başladı. Bu programda boşanmak isteyen çiftlere aracılık eden ve kayıp yakınlarını bulmak isteyenlere çare olmaya çalışan Esra Erol, bu formatıyla da çok sevildi.

TATİLE ÇIKTI

Geçtiğimiz haftalarda sona eren Esra Erol’da programının son sezonunun ardından eşi ve çocuklarıyla tatile çıkan Esra Erol, tatilinden renkli renkli pozlar paylaşmaya başlamıştı. Tatilinin pek çok karesini takipçilerinin beğenisine sunan Esra Erol hem zevkli seçimleri hem de fit görüntüsü ile takipçi kitlesinden onayı almıştı.

KARDEŞİ İLE İKİZ SANILDI


Tatiline kısa bir ara veren Esra Erol, kardeşi Bihter Erol ile oğlu İdris Ali’nin doğum gününü kutlamak için tatilden döndü. Bu kutlama esnasında kardeşi ile bir fotoğraf paylaşan Esra Erol, kardeşi ile olan benzerliğiyle tüm takipçilerini oldukça şaşırttı. Esra Erol ile kardeşi Bihter Erol’u oldukça benzeten sosyal medya kullanıcıları, bu fotoğrafın altına; “Kardeş değil ikiz sanki” gibi yorumlarda bulundu.