Magazin

Esra Erol hayranlarına müjde: Esra Erol’da programının yeni yayın tarihi sonunda belli oldu! Esra Erol’da yeni bölüm ne zaman?

Ekranların sevilen sunucularından birisi olan Esra Erol, programı sezon tatilinde olmasına rağmen gündemde kalmaya devam ediyor. Çok eski zamanlardan bu yana ekran önünde olan ve en büyük popülerliğine henüz RTÜK’ün evlilik programlarını yasaklamadığı dönemlerde ulaşan Esra Erol, izleyici tarafından sıklık ile araştırılmaya devam ediliyor.

Uzun bir süredir ATV ekranlarında program yapan, daha öncesinde de birçok kanalda boy gösteren sunucu Esra Erol, RTÜK’ün evlilik programlarını yasaklamasından sonra aynı kanalda yeni formatta bir gündüz kuşağı programı sunmaya başladı. Küslerin barıştığı, kayıpların bulunduğu yeni format, Esra Erol’un mükemmel sunumu ile kısa sürede benimsendi.

Objektif tavrı, her zaman doğruları söylemeye gayret ettiği üslubu ve duruşu ile seyircinin gönlüne taht kurmayı başaran ve son zamanlarda da bazı reklam filmlerinde rol alarak reklam oyunculuğunu da tecrübe eden iki erkek çocuk annesi Esra Erol, programının yeni bölümleri için geri sayıma başladı.

Haziran ayının sonuna doğru sezon finali yapan Esra Erol’da programının ne zaman başlayacağı, hala aynı kanalla anlaşmanın devam edip etmediği arama motorlarına sıklık ile konu olan konu başlıkları arasında yer aldı. İzleyicilerin merak ile bekledikleri soruların yanıtları, sonunda kanal yönetimi tarafından verildi.

ESRA EROL’DA NE ZAMAN?

Esra Erol’da programının ne zaman başlayacağı, yaz tatilinin yapıldığı şu günlerde sıklık ile izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Birçok haber sitesi gündüz kuşağı programının eylül ayında başlayacağını tahmin ederken, kanal yönetiminden ters köşe geldi. Yapılan son açıklamaya göre Esra Erol’da programının yeni sezonunun ilk bölümü, 29 Ağustos Pazartesi günü yayınlanacak.

ESRA EROL’DA HANGİ KANALDA?

Esra Erol’da programı yine aynı kanalda, ATV kanalında yayınlanacak.

ESRA EROL’DA SAAT KAÇTA?

Esra Erol’da programı saat 16:20’de canlı yayın ile izleyicinin karşısına çıkacak.