Magazin

Esra Erol'da şok olay! Melahat Hanım'ın çocuğunun babası o değilmiş!

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un programında akıl almaz bir olay gerçekleşti. Yaklaşık bir ay önce Esra Erol’a katılan Melahat isimli kadın önce eşim kokuyor diyerek eşinden boşanmak istediğini söylemişti. Ardından eşini defalarca aldattığı ortaya çıkan Melahat, ilk çocuğunun babası olarak Celal isimli birini, ikinci çocuğunun babası olarak da Mehmet Muhammet adlı kişiyi söylemişti. Dün canlı yayında açıklanan sonuca göre Melahat‘in çocukları ismini verdiği iki kişiden de çıkmadı.

ÇOCUK KİMDEN?

Melahat ilk çocuğunun Celal isimli birinden , ikinci çocuğunun ise Mehmet Muhammet isimli bir adamdan olduğunu söylemesine rağmen Mehmet Muhammet çocuk hakkında bir bilgisi olmadığını söylemişti. Çocuktan haberi olmayan Mehmet Muhammet yapılan bir röportajda:”Çocuktan haberim yok ama DNA testi olumlu sonuşlanırsa çocuğu sahiplenirim.” demişti. Ancak ortaya çıkan DNA testlerinin sonucuna göre ikinci çocuk da Mehmet Muhammet’ten değil.

Bunun üzerine Melahat’in ilk çocuğu ve Celal Bey için de bir DNA testi yapıldı. Dün yayınlanan programın canlı yayında Melahat‘in yaklaşık 1-1.5 sene birliktelik yaşadığı Celal‘in DNA testi sonucu açıklandı. Ancak açıklanan rapora göre Melahat’in ilk çocuğunun birliktelik yaşadığı Celal’dan olmadığı ortaya çıktı.

İHANETİ ÖĞRENİNCE BOŞANDILAR

Melahat ile 6 yıl evli kalan eşi Ramazan B. yaşadığı ihanetleri öğrenince çocukları için DNA testi istemiş ve iki çocuğunun da kendisinden olmadığını öğrenince büyük üzüntü yaşayarak tek celsede boşanmıştı.

Bir yanıt yazın