Magazin

Esra Erol'da kayıp Hüsne A. canlı yayına katıldı!

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol’da stüdyoda şaşırtan olay gerçekleşti. Esra Erol’a katılan Kemal A. 9 yıllık eşinin 15 Kasım günü 19 bin 400 TL parasını, evinin tapusunu da alarak kayıplara karıştığını söyleyerek, eşini bulup boşanmak istediğini söylemişti. 38 yaşındaki Hüsne A.’nın babası da yayına bağlanarak kızının nerede olduğunu bilmediğini ve kayıp başvurusunda bulunduğunu söyledi.

Esra Erol kayıp olan Hüsne A.’ya ulaştı. Canlı yayına katılan kadın, eşini görmek istemediğini ve sadece Esra Erol’a cevap vereceğini belirtti. Hüsne A. “Asla parayı bana vermedi, ben almadım. Yanından gittim çünkü beni zorla çalıştırmak istedi. Ev benim üzerime olduğu için Kemal sadece parasının peşinde” dedi.

Kemal A.’nın yeğeni ise canlı yayına bağlanarak “Amcam ona hep iyi baktı, her istediğini yaptı hatta koşu bandı bile aldı” sözlerini sarf etti. Koşu bandı örneği ile daha da ilginç hale gelen olay sonrası, stüdyoda büyük bir şaşkınlık yaşanırken Esra Erol’un şaşkın bakışlarını gizleyemediği görüldü.

Bir yanıt yazın