Personel Alımı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESPARK Veri Giriş Kontrol İşletmeni alımı yapacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESPARK A.Ş Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un ‘’Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanlar’’ sayfasında yer alan ilana göre ESPARK, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere Veri Giriş Kontrol İşletmeni alımı yapacaktır. Personel alımı başvuruları 23. 04.2021 – 26. 04.2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru şartları ve diğer tüm detaylar aşağıda verilmiştir.

Kurum Adı: ESPARK ESKİŞEHİR PARK BAHÇE PEYZAJ TEMİZLİK AŞ.

Adres: Yenibağlar Mah. Uludağ Sok. No:6 Halk Ekmek Fırını Üstü Tepebaşı/Eskişehir

Aranan Meslek: Veri Giriş Kontrol İşletmeni

Çalışma Adresi: Büyükşehir Belediyesi’ne ait Birimler

Başvuru adresi: Başvurular için esparkpeyzaj.cv@gmail.com adresine özgeçmiş gönderilmesi gerekmektedir. E- mail dışında başvuru kabul edilmeyecektir. Gönderilen özgeçmişler, değerlendirildikten sonra, uygun bulunan özgeçmiş sahipleri görüşmeye çağırılacaktır.

Mülakat yeri: Gönderilen özgeçmişler değerlendirildikten sonra uygun bulunan özgeçmiş sahipleri görüşmeye çağırılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Adli sicil kaydı olmamak ve Kamu haklarından mahrum bulunmamak

Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığımızda Veri Giriş Kontrol İşletmeni görev yapacak en az ön lisans mezunu olmak.

Görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmayan personel alınacaktır.

Ayrıca; görevlendirilecek personelin, 28.04.2018 tarih ve 2018/11608 sayılı Resmi Gazetede Yayınlanan “İl Özel idareler, Belediyeler, Bağlı Kuruluşlar ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmetlerinin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esaslar” Madde 4 de belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir. ESPARK personel alım ilanını görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ