Gündem

Eşini minibüste bir kadınla yakaladı! Kriz geçirdi

İstanbul'u Sultangazi ilçesinde K.K. isimli kadın kocası S.K.'nın minibüsünün başka bir sokakta park halinde olduğunu öğrenmesi üzerine minibüse giderek kapıyı açmaya çalıştı. Kapının açılması ile kocası S.K. ve başka bir kadını minibüste yarı çıplak halde bastı.

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde Uğur Mumcu Mahallesi’nde bir arkadaşının K.K. isimli kadına eşi S.K.’nın minibüsünü bir sokakta park halinde durduğunu söylemesi üzerine K.K. minibüsün bulunduğu sokağa gitti.

“POLİS ÇAĞIRIN”

K.K., kocası S.K.’nın içeride olduğunu düşünerek minibüsün kapısını açmaya çalıştı. Bunda başarılı olamayınca kapıya vurmaya başladı. Kapıyı açmak zorunda kalmasıyla kocasını ve minibüste bulunan D.D.’yi yarı çıplak halde gören kadın çılgına döndü. Kocasını döven kadın minibüsteki kadına da saldırmaya kalktı. Eşini durduramayan koca S.K., “polis çağırın” diyerek çevredekilerden yardın istedi.

POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Çevredekilerin bilgilendirmesi üzerine polis kısa sürede olay yerine geldi. K.K.’nin şikayetçi olması üzerine kocası S.K. ve yanındaki kadın D.D., ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.