Gündem

Eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü öz kızına ise cinsel istismarda bulundu!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. 41 yaşındaki Dilek K. tartıştığı eşi Arif K. tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Bununla kalmayan katil Arif K., öz kızına cinsel istismarda bulundu. Her satırı kan donduran olayda hakim kararını verdi.

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde geçtiğimiz Nisan ayında Arif K. isimli şahıs eşi Dilek K. ile nedeni bilinemeyen bir sebeten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Arfi K. eşi Dilek K.’yı defalarca sırtından bıçaklayarak öldürdü.

19 YAŞINDAKİ KIZINA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU

Polis ekiplerince gözaltına alınan Arif K. çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı. Arif K.’nın yapılan araştırmalar sonucunda kızı N.K.’ya (19) cinsel istismarda bulunduğu belirlendi. Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede ile sanık Arif K. hakkında ‘kasten öldürme’ suçundan ve öz kızına ‘cinsel istismar’ suçlarından Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açıldı.

“CİNSEL İSTİSMAR SUÇU KOMPLO”

Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasına sanık Arif K., Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile tutuklu olduğu cezaevinden katıldı. Savunmasında çok pişman olduğunu ifade eden sanık Akif K., kızı ile eşinin kendisine komplo hazırladığını öne sürerek, “Eşim beni aldatıyordu. Bundan kaçmak için 4 defa şehir değiştirdim. Her gittiğim şehirde bir sevgili yaptı. Ben de sevgililerini öldürmemek için başka illere taşındım. Son sevgilisiyle yaşadığı cinsel ilişkisini itiraf etti. Kızım o dönemler uyuşturucu kullanan biriyle takılıyordu. Ben de onu normal biriyle evlendirmek istedim. Eşim bana ‘kıza sahip çıkamadın’ diyerek küfredip yüzüme tükürdü. Sinirlerime hakim olamadım ve bıçakladım. Cinsel istismar suçlaması ise bana kızgın oldukları için bir komplodur” diyerek kendisini savundu.

30 YILA KADAR HAPSE MAHKUM EDİLDİ

Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, son savunmaların ardından sanık Arif K.’ya ‘kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Öz kızına cinsel istismarla suçlanan baba Arif K. ayrıca ‘cinsel istismar’ suçundan da 30 yıla hapse mahkum edildi. Mahkeme heyeti eşini öldüren ve kızına cinsel istismarda bulunan Arif K.’ya ‘iyi hal’ indirimi uygulamadı.