Teknoloji

Esenworks Academy İzmir’de Fotoğraf ve Video Workshop’u düzenledi

Dijital içerik üreticilerine ve e-ticaret yöneticilerine verdiği eğitimlerle adından sıkça söz ettiren Esenworks Dijital Reklam Ajansı, İzmir’de “Esenworks Academy” olarak bir Workshop düzenledi.

Esenworks Dijital Reklam Ajansı bünyesinde kurulan Esenworks Academy, eğitimlerine devam ediyor. Son yılların en çok tercih edilen mesleklerinden olan dijital içerik üreticiliği ve e-ticaret yöneticiliği alanında eğitim veren Esenworks Academy, 1 – 2 Nisan tarihlerinde İzmir’in Bayraklı ilçesinde “Fotoğraf ve Video Workshop” eğitimi verdi.

DİJİTAL İÇERİK ÜRETİCİLİĞİ VE E-TİCARET YÖNETİCİLİĞİ

Fujifilm sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte dijital içerik üreticiliği ve e-ticaret yöneticiliği bağlamında Fotoğraf ve Video Workshop’u düzenlendi. Folkart Towers’ta düzenlenen eğitime katılım, beklenenin oldukça üzerinde gerçekleşti. Çanakkale, Aydın, Balıkesir ve Manisa gibi yakın illere ek olarak Adana ve İstanbul’dan da katılımcılar eğitime katıldı.

REKLAM VE PAZARLAMANIN ALTIN KURALI: İÇERİK ÜRETİMİ

Fotoğraf ve Video Workshop’unun açılışında konuşan Esenworks Academy’nin kurucusu Alican Esen, katılımcılara genel hatlarıyla eğitimden bahsetti. İş hayatında her geçen gün içerik üretimi ve e-ticaret yöneticiliğinin öneminin arttığını belirten Esen, yakın gelecekte bütün şirketlerin içerik üretimi konusuna daha da ağırlık vereceğini belirtti. Çok sayıda şirkete e-ticaret yöneticiliği eğitimleri verdiklerini söyleyen Esen, belirli eğitimleri almadan e-ticaret işine giren kişilerin kısa sürede başarısız olduğunu vurguladı.

Esenworks Academy olarak bu iki alanda yıllardır alanında başarılı eğitmenlerle hizmet verdiklerini vurgulayan Esen, iş hayatındaki reklam ve pazarlamanın gerçek bir eğitimden geçtiğini söyledi.

YOĞUN VE VERİMLİ 2 GÜN

2 gün boyunca eğitmenler Sertaç Cantekin ve Sabahattin Gökbel, katılımcılara İleri Seviye Video Eğitimi ve İleri Seviye Fotoğraf Eğitimi verdi. Eğitmenler Workshop’un yoğun ve verimli geçmesinden dolayı mutlu olduklarını belirttiler.

Organizasyonun devamının yakın bir tarihte yeniden gerçekleşeceğini belirten eğitmenler katılmak isteyen kişilerin esenworkacademy Instagram sayfasını takip ederek tarihlerden haberdar olabileceklerini belirttiler.
Eğitimin ardından katılımcılara sertifikaları verildi.