Magazin

Erkek Severse dizisinden ralli pistlerine! Ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak, üç kupa alarak hayallerini gerçekleştirdi!

Ekranların sevilen simalarından olan ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak, son olarak rol aldığı Erkek Severse isimli dizisinin ardından hayranlarını şaşırtan bir platformda görüntülendi. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra otomobil tutkunu da olduğu bilinen yakışıklı oyuncu Çağrı Çıtanak, ralli pistlerinde boy gösterdi.

İkimizin Sırrı, Sel Çal Kapımı ve son olarak da Erkek Severse isimli yapımlarda rol alan ve kısa süre içerisinde hem oyunculuk performansı hem de yakışıklılığı sayesinde geniş bir hayran kitlesine hitap etmeyi başaran ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak, co- pilot koltuğunda oturduğu ralli yarışmasında üstün bir başarı daha elde etti.

Dizi Setlerinden Yarış Pistlerine!

Ralli yarışlarına olan tutkunluğunu her fırsatta dile getiren ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak, bu tutkusunu yarışların başrolü olma noktasına taşıdı. Bir süredir co- pilotluk eğitimi alan Çağrı Çıtanak, geçtiğimiz hafta aldığı eğitimi profesyonel bir platformda sergiledi. 2022 Tosfed Baja Kupası etkinliğinin ilk ayağı olan Bursa yarışında Becce Motorsport takımı üyesi Mert Becce ile birlikte co- pilot koltuğunda oturan ünlü oyuncu hayranlarını şaşırttı.

En İyi Süre Başarısı!

Katıldığı 2022 Tosfed Baja Kupası etkinliğinin ilk ayağında üstün bir başarı elde eden Çağrı Çıtanak, en iyi süreye ulaşarak S2 sınıfında ve genel kapsamda birincilik koltuğuna oturarak üç kupa aldı ve bir ilke imza attı.

Tüm Kupaları Toplama Hedefi!

İlgili etkinliğin Düzce ayağı 16- 17 Temmuz, Bolu ayağı 29- 30 Ekim ve Denizli ayağı ise 26- 27 Kasım tarihlerinde düzenlenecek. Etkinlik kapsamında Tosfed Baraj Kupası ve Transanatolia yarışlarını birincilikle tamamlamayı hedeflediğini belirten Çağrı Çıtanak, tüm kupaları almak istediğini belirtti.