GündemMagazin

Erkan Petekkaya’dan Acun Ilıcalı’ya Kerimcan Durmaz tepkisi!

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde oyunculuk yapan Erkan Petekkaya TV8’de yayınlanan bir müzik töreninde Kerimcan Durmaz’a ödül verilmesine tepki göstererek Acun Ilıcalı’ya ateş püskürdü. Petekkaya, konuyla ilgili TV8’in sahibi Acun Ilıcalı’yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi.

“PRİM YAPILMAYA ÇALIŞILMASI”

“Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu” diyen Erkan Petekkaya’ya Kerimcan Durmaz’dan yanıt geldi. Kerimcan Durmaz, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Hiçbir kasıt içermemesine rağmen herkesten özür dilediğim, onun akabinde Türk yargısı tarafından yargılaması yapılıp hüküm verilen bir konu üzerinden, aradan yıllar geçmesine rağmen halen birtakım çevrelerce prim yapılmaya çalışılmasını üzülerek izliyorum.

“YASAL HAKLARIMI KULLANACAĞIM”

Kimsenin, yüzlerce kişinin emek verdiği, milyonların beğenip oyladığı, yaptığım ve yapacağım işleri karalamaya çalışmasına müsaade etmeyeceğim.

Tarafımı da dahil ederek Acun Ilıcalı’ya yapılan bu seviyesiz ve hakaret içeren yorumu şiddetle kınıyorum. Kişilik haklarıma zarar verilmeye devam ederse de yasal haklarımı kullanacağımı herkesin bilmesini isterim.”