Gündem

Erdoğan’dan son dakika seçim açıklaması!

Muhalefet cephesinde erken seçim sesleri yükselerek devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan son dakika bir seçim açıklaması geldi. Muhalefet hep bir ağızdan, ekonomide ki çöküşe dikkat çekerek bir an evvel erken seçim olması söylemlerini her fırsatta dile getirirken Erdoğan bu son seçim açıklaması dikkat çekti. İşte detaylar…

Erdoğan geçtiğimiz yıl ‘’halkımız tamam derse bitiririz, devam derse sonuna kadar mücadelemizde devam ederiz’’ demişti. Bu bağlamda; son seçim anketlerine göre Erdoğan’a ‘’Tamam’’ dedi zira en son Kasım ayının 2. Haftasında Avrasya Araştırma şirketinin yaptığı ankette AKP’ye yüzde 28,6 oy çıkarken CHP’ye 30,4 ve MHP’ye 6,1 çıktı. Tüm bu olup bitenlere karşılık Recep Tayyip Erdoğan son dakika olarak, seçim tartışmalarına nokta koyacak şu açıklamalarda bulundu;

Siyasetin gidişatını farklı bir konuma oturttuk

”Biliyorsunuz; kuruluşumuzdan bu yana kadın kollarımızın önemini sürekli gündemde tutmuş ve ana kademe kadın kolları, gençlik kolları olarak Türkiye’deki siyasetin gidişatını farklı bir konuma oturttuk.

Kadın kolları olarak bugüne kadar yapmış olduğunuz üyelerle ve üye potansiyelimizin partimizin geleceğine koymuş olduğu ağırlıkla inşallah 2023’ü çok daha farklı konuma taşıyacağız.

Sizleri bu kampanyalarla birlikte yine inanıyorum ki; Diyarbakır, Van ve Muş’taki anneleri de çok daha olumlu bir hale getireceksiniz.

Kadınlar, bizim hareketimizin özellikle en önemli köşe taşlarından bir tanesidir. Fakat şu süreç içerisinde özellikle kadınlarımızın, cennetin annelerin ayakları altına serildiği bir medeniyet ilkesi içerisinde çok daha farklı bir çalışmayı sürdürmesi büyük önem arz ediyor.

SEÇİM AÇIKLAMASI

Önümüzde 1,5 yılımız var. 1,5 yıl içerisinde atacağınız adımlarla, yapacağınız çalışmalarla inşallah 2023’ün haziranı bizim için yeni bir zafer yılı olacaktır.” dedi.

Rehavete kapılmadan, gayretle çalışmalarımızı sürdürmemiz ve çalmadık kapı, ulaşılmadık ev bırakmamak gerekiyor.