Gündem

Erdoğan, sosyal mesafeyi umursamadan halka çay attı!

Sosyal mesafe uyarısı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te katıldığı törenin ardından sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak halka bir kez çay attı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun’un ardından bu kez de Gaziantep’te sosyal mesafeyi dikkate almadan halka çay dağıttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep’te TEKNOFEST Ödül Töreni ve toplu fabrika açılışına katıldıktan sonra Hacı Ahmet Ziylan Eğitim Merkezi’ne geçti. Açılış konuşmasına Erdoğan, vatandaşlara sosyal mesafe kuralına uyulması için ikazlarda bulunarak başladı.

KONUŞMASINDA SOSYAL MESAFEYE UYARISI YAPTI

“Şu anda tabi mesafeden maşallah binlerce kardeşimiz var. Şu mesafe kuralına lütfen dikkat edelim. Şöyle arayı biraz açalım. Sıkışık olduğumuz, zaman corona virüs belasının olduğu böyle bir programda bir hayır işleyelim derken bundan şer çıkarmayalım” ifadeleri kullanan Erdoğan, Konuşmanın ardından da Erdoğan, otobüse binerek halka çay dağıttı. Erdoğan’ın çay attığı anda halkın sosyal mesafeye uymaması dikkat çekti.

GİRESUN’DA DA AYNISI OLMUŞTU!

Daha önce de benzer görüntüler Giresun’da yaşanmıştı. Sel felaketinin yaşandığı kentte Erdoğan, otobüsün üstünden halka çay dağıttığı anda sosyal mesafeye dikkat edilmemesi eleştirilere neden olmuştu.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER