Ekonomi

En az bin TL parası olanlar için İş Bankası duyurdu: 30 Eylül’e kadar başvuran yaşadı!

Bankalar müşteri kazanmak için çeşitli duyurularda bulunuyorlar. İş Bankası yaptığı yazılı açıklama ile en az bin TL parası olanlara seslendi. Banka tarafından yapılan açıklamada 30 Eylül’e kadar vadeli hesaba başvuranlara vadeli TL mevduat hesaplarının getirilerine uygulanacak vergi indirimi fırsatından faydalanacaklarını bildirdi.

İş Bankası vadeli hesabı ile ilgili yazılı açıklama yaptı. 1 ay, 3 ay, 6 ay, 1 yıl, 2 yıl ve 3 yıl vadede açılabilen Vadeli TL Mevduat Hesabı ile ilgili bilgi veren banka, 30 Eylül’e kadar vadeli hesaba başvuranlara vergi indirimi uygulanacağını bildirdi. Konu ile ilgili açıklamada, “30 Eylül 2020 – 30 Eylül 2021 tarihleri arasında yeni açılan veya vadesi yenilenen vadeli TL mevduat hesaplarının getirilerine uygulanacak vergi indirimi fırsatından da yararlanın.” İfadeleri kullanıldı. Vadeli hesap için en az bin TL yatırmak gerektiği bildirildi.

 

Vadeli TL Mevduat Hesabı Özellikleri

Vadeli TL Mevduat Hesabından kazandığınız faiz getirinizi bankamatiklerimizden, İşCep uygulamamızdan veya İnternet Şubesinden istediğiniz zaman çekebilirsiniz.

Vadenizin sonunda hesabınızı kapatmamanız halinde ve başka bir talimat vermediğiniz durumlarda hesabınız ilk seçtiğiniz vadede ve o döneme özel faiz oranlarından yenilenir, birikiminiz faiz getirisi kazandırmaya devam eder.

Vadeli Hesap nasıl açılır?

Vadeli hesap açmak isteyen vatandaşlar, İnternet Şubesi, İşCep, Bankamatik, Şube ve Çağrı Merkez üzerinden başvuruda bulunabilirler.