EkonomiGündem

Emekliye Promosyon Verilecek! Ödemeler Hesaba Aktarılacak

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor. Bankalar emekli promosyonlarını duyurdu. Emekli vatandaşlar açıklanan zam oranının ardından bankaların sunduğu emekli promosyon miktarlarını ve ayrıcalıkları da araştırmaya devam ediyor. Bankalar peş peşe emekli vatandaşlara sundukları promosyon tutarlarını ve ayrıcalıkları açıklıyor.

Emekli vatandaşın aklı karışık hangi banka ne kadar promosyon veriyor? . Bazı bankalar ön koşulsuz promosyon ödemeleri gerçekleştirirken bazı bankalar ise otomatik ödeme talimatı ile emekli vatandaşlara promosyon ödemelerini yatırıyor.

Ülkemizde en çok tercih edilen bankaların başında gelen Halkbank emeklilere sunduğu promosyon miktarını ve detaylarını duyurdu. Halkbank resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada emeklilere kaç TL promosyon ödemesi yapacağının detaylarını açıkladı. Peki Halkbank emekli müşterilerine kaç TL promosyon veriyor? Emekli vatandaşlar Halkbank’ın sunduğu promosyondan nasıl yararlanacak? Detaylar haberimizde…

Halkbank Emekli Promosyon Kampanyası Detayları:

Emekli maaşını Halkbank aracılığıyla alan veya maaşını Halkbank’a transfer edecek tüm SGK emeklileri, maaşlarını 3 yıl boyunca Halkbank aracılığı ile alma taahhüdü karşılığında promosyon ödemesinden faydalanabilecekler. Emekli maaşını  Halkbank’a transfer edecek olan emeklilerin ilk maaşlarının Halkbank hesaplarına yatması akabinde promosyon ödemesi yapılacak.

Emekli Promosyon Miktarları

1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacak.

Halkbank Emekli Promosyonu Kampanyasına Başvurmak İçin

Promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı; tüm Halkbank şubelerinden, Bank24 ATM’lerinden, 0850 222 92 62 Halkbank emekli hattından ve Halkbank İnternet Şubesi’nden yapabileceksiniz.