EkonomiGündem

Emekliye Promosyon Müjdesi! Paralar Hesaplara Yatacak

Promosyon sahibi olmak isteyen emekli vatandaşları ilgilendiriyor. Milyonlarca emekli vatandaş bankaların sunduğu promosyon imkanından yararlanmak için araştırma yapmaya devam ediyor. İlk defa emekli maaşını alacak ve 3 yıllık taahhüt süresi dolmuş emekli vatandaşlar promosyon sahibi olmak için bankalara başvuruyor. Bankalar peş peşe emekli vatandaşlara sundukları promosyon tutarlarını ve ayrıcalıkları açılıyor. Bazı bankalar emeklilere ön koşulsuz promosyon imkanı sunarken,  bazı bankalar ise otomatik ödeme talimatı ile emekli vatandaşlara promosyon ödemelerini yatırıyor.

 Emekli vatandaşlara müjde! QNB Finansbank emekli promosyonlarını duyurdu. Şubeye bile gitmenize gerek kalmadan paranız hesabınıza yatacak. QNB Finansbank aracılığı ile emekli maaşını çekmek isteyen emeklilere, 2200 TL’ye kadar promosyon imkanı sunuyor.

QNB Finansbank Emekli Promosyonu Kampanyası

Promosyon ödemesinden faydalanmak için, şubelerimizden başvuruda bulunmanız ve emekli maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alacağınıza dair “emekli maaş taahhütnamesi” imzalamanız gerekmektedir.

Promosyon ödemesinden faydalanmak için herhangi bir ürün koşulu bulunmamaktadır.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı olarak promosyon ödemesinin hesabınıza yatırıldığı tarih esas alınacaktır.

Promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içerisinde gelir/aylığınızın artması halinde ilave promosyon ödemesi yapılmayacaktır.

18 yaş altında emekli maaşı alan müşterilerimiz için anne veya babasının velayeti gerekmektedir. Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık tutarı ile banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır.

Kampanya 31.12.2021 tarihine kadar geçerlidir.

Emekli Promosyon Tutarları

Aylık 1.499 TL altında maaş alanlara 1450 TL,

Aylık 1.500 TL ile 2.499 TL arasında maaş alanlara 1850 TL,

2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 2.200 TL promosyon ödemesi yapılmaktadır.

QNB Finansbank’ın Emekli Müşterilerine Sunduğu Ayrıcalıklar

2.200 TL’ye varan promosyon imkanı

Yurt içi diğer tüm banka ATM’lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekme hakkı

Bireysel İnternet Şube ve QNB Mobil’den yapılacak EFT ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyeti

QNB Finansbank şubelerinde yapacağınız işlemlerde sıra önceliği

Emekli Bankacılığı müşterilerimize özel 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı’ndan faydalanma imkanı

CardFinans Emekli kredi kartına sahip olunması durumunda; ilk yıl, yıllık üyelik ücreti tahsil edilmemektedir. Bu bir yılın sonunda, CardFinans Emekli kredi kartına bağlı ve düzenli ödenen en az bir otomatik fatura ödeme talimatı olduğu ve bu talimatların düzenli ödendiği sürece, bu kredi kartı için yıllık üyelik ücreti alınmamaya devam edecektir.